ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Επανέρχεται το «Εξπρές Σκιάθος» στη γραμμή Βόλου –Β. Σποράδων

επανέρχεται-το-εξπρές-σκιάθος-στη-γ-569782

Στη γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων επανέρχεται από μεθαύριο Δευτέρα 1η Απριλίου το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σκιάθος». Σύμφωνα με το πρόγραμμα των δρομολογίων που ανακοίνωσε χθες το Λιμεναρχείο του Βόλου, το πλοίο θα αποπλέει καθημερινά στις 8 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο.

Παράλληλα το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο θα εκτελέσει ειδικά δρομολόγια σύμφωνα με το πρόγραμμα που ισχύει μέχρι τις 20 Ιουνίου. Συγκεκριμένα στις 25 Απριλίου θα αποπλεύσει από το λιμάνι του Βόλου στις 8 το πρωί για Σκιάθο – Γλώσσα και στις 16.30 για Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο. Στις 27 Απριλίου θα αποπλεύσει στις 13.00 από Βόλο για Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο και στις 29 Απριλίου θα αποπλεύσει στις 16.45 από τον Βόλο με προορισμό τη Σκιάθο.

Νέα δρομολόγια του «Πρωτέα»

Τα νέα δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού «Πρωτέας» που θα ισχύσουν από μεθαύριο 1η Απριλίου έως τις 13 Ιουνίου ανακοινώθηκαν παράλληλα χθες από το Λιμεναρχείο του Βόλου.

Συγκεκριμένα το πλοίο θα αποπλέει τη Δευτέρα στις 11 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό Σκιάθο – Γλώσσα – Μαντούδι. Την Τρίτη θα αποπλέει στις 9 το πρωί από το Βόλο για Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο – Μαντούδι.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο «Πρωτέας» θα αποπλέει στις 9 το πρωί για Σκιάθο – Γλώσσα – Μαντούδι, το Σάββατο στις 9 το πρωί για Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο – Μαντούδι και την Κυριακή στις 17.00 για Σκιάθο – Γλώσσα.

Στο πρόγραμμα καταγράφονται παράλληλα ειδικά δρομολόγια που θα εκτελέσει το πλοίο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 20 Απριλίου θα αποπλεύσει στις 9 το πρωί για Σκιάθο – Γλώσσα – Μαντούδι – Αλόννησο –Σκόπελο και το Μ. Σάββατο στις 8.30 το πρωί για τους ίδιους προορισμούς.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου