ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Υποψήφιος για το δήμο Αλοννήσου ο Παναγιώτης Αναγνώστου

υποψήφιος-για-το-δήμο-αλοννήσου-ο-πανα-583188

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Υποψηφιότητα για τον δήμο Αλοννήσου θέτει ο Παναγιώτης Αναγνώστου, νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο του νησιού.

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε και απευθύνεται στους απανταχού Αλοννησιώτες, ο υποψήφιος δήμαρχος υπογραμμίζει ότι η παρουσία του στα δημοτικά δρώμενα «υπήρξε συνεχής και αδιάλειπτος. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις η αγάπη σας, αλλά κυρίως η εμπιστοσύνη σας με ανεδείκνυε πρώτον δημοτικό σύμβουλο όλων των συνδυασμών».

Παράλληλα τονίζει ότι «αναλάμβανα με ευθύνη και συνέπεια τις υποχρεώσεις μου στους τομείς αρμοδιότητάς μου. Ποτέ δεν αμέλησα αυτό το καθήκον αν και πολλές φορές η αδυναμία συντονισμού από τους εκάστοτε δημάρχους, των δημοτικών δραστηριοτήτων, δημιουργούσαν προβλήματα και δυσκολίες».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλοννήσου αναφέρει παράλληλα ότι «η ενασχόλησή μου με τα δημοτικά θέματα ήταν για μένα ύψιστη αποστολή ενώ παράλληλα με τον ίδιο ζήλο εκτελούσα στο ακέραιο και τα επαγγελματικά μου καθήκοντα στην εργασία μου ως προϊστάμενος και τεχνικός του γραφείου στη ΔΕΗ Αλοννήσου. Υπεράνθρωπες ήταν και είναι οι προσπάθειές μου να κρατάω ύψιστη ποιότητα υπηρεσιών προς τους δημότες μας. Και αυτό το απέδειξα περίτρανα στη θεομηνία, χιονοθύελλα, το εικοσαήμερο 7 – 27 Ιανουαρίου 2017».

Κλείνοντας, επισημαίνει ότι «οι μακροχρόνιες εμπειρίες και γνώση πάνω στις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τη διαχείριση των αναγκών του νησιού μας, με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω τον θεσμό του δημάρχου της Αλοννήσου για μία ουσιαστική και άμεση επίλυση χρόνιων αναγκών και ουσιαστικών έργων. Ασφαλώς μαζί με μία καλή ομάδα συνεργατών και τη δική σας συμμετοχή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου