ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου

δωρεά-στο-κέντρο-υγείας-σκιάθου-599776

Μία ακόμη γενναιόδωρη προσφορά των Γιώργου και Πάρη Αλεξανδρίδη

Με καρδιοτοκογράφο εξοπλίστηκε το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, κατόπιν δωρεάς των Γιώργου και Πάρη Αλεξανδρίδη. Οι δωρητές ανταποκρίθηκαν σε σχετικό αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος», ο οποίος είχε ενημερωθεί για την ανάγκη του Κέντρου Υγείας από τη μαία του Μαρία Στρούγγη.

Ο Γιώργος Αλεξανδρίδης, μεγάλος ευεργέτης της Σκιάθου και επίτιμο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος», επανειλημμένα έχει στηρίξει σημαντικές δράσεις του Συλλόγου, όπως η δωρεά πυροσβεστικού οχήματος (2014), η διοργάνωση συμποσίου με την Εθνική Λυρική Σκηνή (2014), η επένδυση της σκηνής του ανοιχτού θεάτρου του Δήμου (2015), η δωρεά γεννήτριας στη Μονή Εικονίστριας (2016) και πρόσφατα η επικαιροποίηση των μελετών του έργου αναστήλωσης του Κάστρου.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το γιορτινό τραπέζι, Χριστούγεννα και Πάσχα. Την προσφορά έχει εμπιστευθεί από το 2013 στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος», ο οποίος στηρίζει από την ίδρυσή του περισσότερες από 80 οικογένειες. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για τη στήριξη των απόρων έχει μεριμνήσει για την υγεία τους, με πιο πρόσφατη την κάλυψη έξι απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων σε διάστημα τριών ετών ανήλικου μέλους άπορης οικογένειας που η ζωή του ήταν σε κίνδυνο.

Συστηματικά τα τελευταία χρόνια δωρίζει μεγάλη ποσότητα καυσίμων, με πιο πρόσφατη αυτή του τρέχοντος μηνός 6.450 λίτρων για τις ανάγκες εκκλησιών, δημόσιων υπηρεσιών, δημοτικών και σχολικών κτιρίων, η ποσότητα διανεμήθηκε από το πρατήριο Shell της Σκιάθου. Μια χορηγία που έχει εμπιστευτεί για την εκτέλεσή της από το 2014 στον ίδιο Πολιτιστικό Σύλλογο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου