ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παραλία της Σκοπέλου στις ωραιότερες της Ευρώπης

παραλία-της-σκοπέλου-στις-ωραιότερες-603895

Η παραλία Χόβολο στις κορυφαίες προτάσεις της βρετανικής εφημερίδας «Evening Standard»

Πέντε ελληνικές παραλίες, μεταξύ των οποίων μία της Σκοπέλου, συμπεριλαμβάνονται στις προτάσεις της βρετανικής εφημερίδας «Evening Standard» προς τους αναγνώστες της.

Η συντάκτρια του άρθρου ξεχώρισε όχι και τόσο γνωστές ακρογιαλιές σε αγαπημένα νησιά του Ιονίου, τη Νάξο και τη Σκόπελο. Τα κρυστάλλινα νερά σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο ολόγυρά τους, μάλιστα, τις συγκαταλέγουν ανάμεσα στις 30 κορυφαίες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στις προτάσεις της βρετανικής εφημερίδας καταγράφονται οι παραλίες Ναυάγιο της Ζακύνθου, Αλυκό στη Νάξο, Χόβολο της Σκοπέλου, Μήλος στη Λευκάδα και Πόρτο Τιμόνι στην Κέρκυρα.

Τα δεδομένα εντυπωσιακά και τα σχόλια της βρετανικής εφημερίδας ανάλογα, με το δημοσίευμα να αναφέρει: «Στο δυτικό τμήμα της Σκοπέλου, η παραλία Χόβολο συναντάται σε απόσταση 14 χλμ. από την πρωτεύουσα του νησιού. Μια απομονωμένη, μικρή ακτή με βασικό χαρακτηριστικό της τα εντυπωσιακά, κατακόρυφα, λευκά βράχια, που σχεδόν αγγίζουν τη θάλασσα. Ενα σκηνικό άγριας ομορφιάς, που παρόλο που προσεγγίζεται δύσκολα αξίζει κανείς να ανακαλύψει. Κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και λευκό βοτσαλάκι στα όσα κερδίζουν τον επισκέπτη».

Το παραπάνω δημοσίευμα είναι το δεύτερο κατά σειρά που εκθειάζει τη συγκεκριμένη παραλία της Σκοπέλου, η οποία βρίσκεται στο Ελιος και εντυπωσιάζει για τα καταγάλανα νερά της.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Σκοπέλου Αθηνά Ντάκη ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «είναι εξαιρετικά τιμητικό για το νησί, που έχει εδραιωθεί ως αναγνωρίσιμος τουριστικός προορισμός, το παραπάνω δημοσίευμα. Η Σκόπελος επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τη φήμη της, με τη φυσική της ομορφιά που διαφημίζεται διεθνώς».

Κάθε δημοσίευμα ξένου μέσου, έντυπου ή ηλεκτρονικού συνεπάγεται «μεγαλύτερη προβολή του νησιού και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα διεθνώς» υπογράμμισε η αντιδήμαρχος Σκοπέλου, ενώ σημείωσε ότι «η Σκόπελος είναι καλοκαιρινός προορισμός για τους Ευρωπαίους. Αν βελτιώναμε και την ακτοπλοϊκή σύνδεση θα ήταν ακόμη καλύτερη η τουριστική μας εικόνα».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου