ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιάθος:Κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση για τις λίρες

σκιάθοςκατήγγειλε-σεξουαλική-παρεν-612794

Σε περιπέτεια μπάρμαν στη Σκιάθο, ο οποίος σύρθηκε στα Δικαστήρια

Κατηγορήθηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ήταν αθώος. Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δικάστηκε χθες ένας 61χρονος Ιταλός, ο οποίος περιήλθε σε απερίγραπτη περιπέτεια μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του μία 27χρονη Αγγλίδα στη Σκιάθο τον Μάιο του 2016.

Ο 61χρονος εργαζόταν ως μπάρμαν σε ξενοδοχείο στη Σκιάθο. Συνάδελφος του κατηγορούμενου, εξεταζόμενος ως μάρτυρας, κατέθεσε ότι στην έναρξη της τουριστικής σεζόν και συγκεκριμένα στις 23 Μαΐου του 2016 είχαν ενημέρωση από την εργοδότρια ότι στο ξενοδοχείο θα ερχόταν ένα ζευγάρι Άγγλων που τσακώνονταν μεταξύ τους και με την άφιξή τους στο νησί είχαν αναστατώσει ήδη ολόκληρο το αεροδρόμιο.

Οι οδηγίες που είχαν οι εργαζόμενοι ήταν να οδηγήσουν το ζευγάρι στο δωμάτιό του και να φροντίσουν για τη καλή διαμονή του κατά τη διάρκεια των διακοπών. Οι εργαζόμενοι γνώρισαν έτσι και τη γυναίκα και τον άντρα.

Όμως μετά από μερικές μέρες από την άφιξη του ζευγαριού, η 27χρονη ακολούθησε τον μπάρμαν και πήγε να μπει στο δωμάτιό του στο ισόγειο δίπλα από την πισίνα, με αποτέλεσμα εκείνος να την απωθήσει και η μηνύτρια να τον εξυβρίσει, είπε ακολούθως στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος απολογούμενος λέγοντας ότι εκείνος πήγαινε να κάνει ένα μπάνιο και να χαλαρώσει.

Στο περιστατικό αυτό απέδωσε ο 61χρονος και τη μήνυση που έκανε η Αγγλίδα. Όπως ενημερώθηκε αργότερα, η 27χρονη κατέφυγε αργότερα στην Αστυνομία και κατέθεσε εναντίον του ότι στο πλαίσιο της γνωριμίας τους εκείνος την είχε παρέσυρε στο δωμάτιό του όπου δήθεν αποπειράθηκε να τη φιλήσει, με αποτέλεσμα εκείνη να το βάλει στα πόδια.

Ο 61χρονος δικάστηκε χθες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με την 27χρονη να ζητά από το ξενοδοχείο ποσό 2.500 λιρών αποζημίωση για την ψυχική οδύνη που υπέστη και από την εταιρεία μέσω της οποίας προγραμμάτισε το ταξίδι της άλλες 2.500 λίρες.

Επισημαίνεται ότι η Αγγλίδα δεν ήταν παρούσα στο δικαστήριο για να περιγράψει τι συνέβη. Το Δικαστήριο έκρινε λοιπόν αβάσιμη την καταγγελία και απάλλαξε τον κατηγορούμενο από την κατηγορία κρίνοντάς τον αθώο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου