ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διεθνή βραβεία απέσπασε η Σκιάθος

διεθνή-βραβεία-απέσπασε-η-σκιάθος-616676

Στην 1η διεθνή διοργάνωση Greek Travel Awards για τη Σκανδιναβία

Με επιτυχία και δύο διεθνείς διακρίσεις συμμετείχε ο Δήμος Σκιάθου στην 1η διεθνή διοργάνωση Greek Travel Awards για τη Σκανδιναβία, που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη στη Σουηδία στις 14 Φεβρουαρίου. Στην κατάμεστη αίθουσα Blue Hall του Stockholm City Hall στην τελετή απονομής παρουσιάστηκαν οι τουριστικοί προορισμοί που συμμετείχαν στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το σκανδιναβικό κοινό. Το κοινό των σκανδιναβικών χωρών μπορούσε από τις 30 Νοεμβρίου 2018 να ψηφίζει τους καλύτερους ελληνικούς προορισμούς, ανάμεσά τους και η Σκιάθος.

Το νησί της Σκιάθου απέσπασε 2 πολύ σημαντικά και ξεχωριστά βραβεία. Την 1η θέση στην κατηγορία «Best Beach Destination» (SKIATHOS ISLAND – GOLD AWARD WINNER) και τη 3η θέση στη κατηγορία «Best Island Destination» (SKIATHOS ISLAND – BRONZE AWARD WINNER).

«Το όφελος του νησιού μας από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι μεγάλο, διότι από τη μία η εικόνα της Σκιάθου, των παραλιών της και της φυσικής της ομορφιάς ταξίδεψε μέσα από τον διαγωνισμό για ακόμα μία φορά στους κατοίκους των σκανδιναβικών χωρών και από την άλλη τα δύο κερδισμένα βραβεία έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι το νησί της Σκιάθου βρίσκεται διαχρονικά πολύ υψηλά στις προτιμήσεις του σκανδιναβικού κοινού» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική αρχή Σκιάθου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου