ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προσλήψεις στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

προσλήψεις-στο-αεροδρόμιο-της-σκιάθο-641759

Η Fraport Greece αναζητά ηλεκτρολόγους για τη Σκιάθο και τα περιφερειακά αεροδρόμια

Ηλεκτρολόγους που θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες 13 περιφερειακών αεροδρομίων αναζητά η Fraport Greece με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οπως αναφέρει στη σχετική καταχώρισή της η εταιρεία, «η Fraport Greece, στο πλαίσιο του προγράμματος συντήρησης, κατασκευής και ανάπτυξης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, αναζητά ηλεκτρολόγους για τα περιφερειακά αεροδρόμια».

Η προκήρυξη αφορά στα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου, Ρόδου, Κω, Σαντορίνης, Μυκόνου, Σάμου και Σκιάθου.

Η εταιρεία εξηγεί ότι ο ρόλος του ηλεκτρολόγου είναι να «παρακολουθεί και να επιτηρεί τις εργασίες που απαιτούνται για την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία όλου του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στο αντίστοιχο περιφερειακό αεροδρόμιο».

Η Fraport Greece δεσμεύεται ότι προσφέρει «ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και συμμετοχή στα εταιρικά προγράμματα ανταμοιβών και παροχών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου