ΛΑΡΙΣΑ

Φρικτός θάνατος για 26χρονο Βολιώτη στην εθνική έξω από τη Λάρισα

φρικτός-θάνατος-για-26χρονο-βολιώτη-στη-646981

Ηθελε να επισκεφτεί τη μητέρα του στη Λεπτοκαρυά, αλλά για κάποιο λόγο έχασε το τρένο και αυτό τελικά αποδείχτηκε μοιραίο για τη ζωή του. Ο 26χρονος που σκοτώθηκε χθές στις 2 τα ξημερώματα σε φοβερό δυστύχημα στη Λάρισα στο ύψος της Κάτω Αιγάνης ήταν ο Βολιώτης Μιχάλης Πασάογλου, ο οποίος εργαζόταν παλαιότερα στην εστίαση. Ο άτυχος νέος, γιος τρίτεκνης οικογένειας, παρασύρθηκε από φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ασχημο παιχνίδια έπαιξε η μοίρα για έναν 26χρονο Βολιώτη, που έφυγε εντελώς πρόωρα και αιφνίδια, ενώ είχε μπροστά του ολόκληρη τη ζωή. Το παλικάρι παρασύρθηκε από νταλίκα, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα την ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Εάν είχε προλάβει το τρένο και δεν είχε βγει εκτός προγράμματος το ταξίδι του, τα πράγματα σήμερα ίσως ήταν εντελώς διαφορετικά για τον ίδιο και την οικογένειά του, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 396ο χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 26χρονος διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα όταν ένα φορτηγό δημοσίας χρήσεως άγνωστο για ποιο λόγο δεν τον αντιλήφθηκε έγκαιρα με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Ακολούθησαν στιγμές απερίγραπτης αγωνίας. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στον τόπο παρέλαβε άμεσα τον νεαρό και τον διακόμισε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Δυστυχώς, όμως, για τον νεαρό άνδρα ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί διαπίστωσαν τυπικά το θάνατό του.

Αμεσα οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις για τον τροχαίο δυστύχημα, ενώ αναζητούσαν και τα στοιχεία του θύματος προκειμένου να ειδοποιήσουν την οικογένειά του.

Ατομα από το οικογενειακό του περιβάλλον μετέβησαν χθές το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και αναγνώρισαν τη σορό του.

Τα άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη σε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να πιστέψουν στην τραγική κατάληξη.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου παλικαριού διατάχθηκε να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή.

Συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν σήμερα Παρασκευή τον άτυχο νέο στην τελευταία του κατοικία από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στη 1.30 το μεσημέρι.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου