Νέος εξοπλισμός για το γήπεδο μπάσκετ της Σκιάθου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-11-23, 16:32:06
Νέος εξοπλισμός για το γήπεδο μπάσκετ της Σκιάθου

Νέο εξοπλισμό πρόκειται να αποκτήσει το γήπεδο μπάσκετ της Σκιάθου μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Σκιάθου για το εν λόγω έργο προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα αθλητισμού που αναβαθμίζουν και εκσυγχρονίζουν τις υπάρχουσες δομές. Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Ως αιρετή Περιφέρεια υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας και συντηρούμε αθλητικούς χώρους, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρον στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους.

Με τα αθλητικά έργα, τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφερείας Θεσσαλίας, δημιουργήσαμε ρεύμα αθλητικού τουρισμού στην Θεσσαλία. Η Περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει».

Το έργο έχει σκοπό την προμήθεια απαιτούμενο εξοπλισμού για τη συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Μπάσκετ Σκιάθου. Αναλυτικότερα, οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν στην προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικού δαπέδου, στην προμήθεια και αντικατάσταση κερκίδων, στην προμήθεια μηχανημάτων θέρμανσης – ψύξης και ηλιακών θερμοσιφώνων και στην προμήθεια και τοποθέτηση ασφαλτόπανου.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=