ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Αυξημένο ενδιαφέρον για ακίνητα στις Σποράδες

αυξημένο-ενδιαφέρον-για-ακίνητα-στις-712274

Κερδίζουν έδαφος το real estate, αλλά και η ενοικίαση μέσω Αirbnb

Αυξάνεται σταδιακά το επενδυτικό ενδιαφέρον για τα νησιά των Βορείων Σποράδων, ενώ πληθαίνουν αντίστοιχα τα ακίνητα που διατίθενται προς ενοικίαση μέσω της πλατφόρμας Αirbnb.

Στο μεταξύ, αυξάνονται οι επαγγελματίες που εισέρχονται στον χώρο του real estate στα νησιά, ενώ όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Δάφνη Γιέγκι – Χλιβερού, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Σκόπελο, πολλοί εργαζόμενοι δεν βρίσκουν σπίτι να νοικιάσουν, γιατί τα περισσότερα ακίνητα αξιοποιούνται μέσω της πλατφόρμας Αirbnb.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είχε αναδείξει το συγκεκριμένο ζήτημα με πρόσφατο δημοσίευμά του, ενώ, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων, το φαινόμενο Αirbnb λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ντόπιων, αλλά και ξένων, που διαθέτουν ακίνητα στο νησί.

Στο μεταξύ, εκδηλώνεται αγοραστικό ενδιαφέρον από Αγγλους, Ιταλούς και Ελληνοκαναδούς, οι οποίοι είτε έχουν εντοπίσει το ακίνητο της προτίμησής τους, είτε βρίσκονται σε αναζήτηση.

Ο απόηχος του «Μάμα Μία», όπως όλα δείχνουν, εξακολουθεί να προσελκύει το ενδιαφέρον των φίλων του νησιού, οι οποίοι διακρίνουν στα σοκάκια και τις γραφικές γειτονιές της Σκοπέλου εικόνες που «γεννούν» έντονα συναισθήματα και τη διάθεση αγοράς ακινήτου στο νησί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου