ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διαφυλάττουν τη σκιαθίτικη ιστορία

διαφυλάττουν-τη-σκιαθίτικη-ιστορία-834836

Την έκδοση λευκώματος προγραμματίζει το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης της Σκιάθου, το περιεχόμενο του οποίου θα αφορά σε ένα οδοιπορικό της Σκιάθου του περασμένου αιώνα.

Ο πρόεδρος του Μουσείου Γιάννης Παρίσης απευθύνει κάλεσμα σε όποιον διαθέτει φωτογραφικό υλικό να το στείλει, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην έκδοση. Η αποστολή των φωτογραφιών μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στο email του Μουσείου, με την προϋπόθεση πως η κάθε φωτογραφία θα πρέπει να έχει υψηλή ανάλυση (πάνω από 3MB), είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση του Μουσείου και στην περίπτωση αυτή οι φωτογραφίες θα επιστραφούν στους κατόχους τους.

«Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας, η οποία θα είναι πολύτιμη για την πραγματοποίηση μιας έκδοσης, η οποία θα προβάλλει ένα σπουδαίο τμήμα της ιστορίας της Σκιάθου. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και επιθυμούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η διοίκηση του Μουσείου Ναυτικής και Πολιτιστικής Παράδοσης Σκιάθου θα συνεχίσει την προσπάθεια για διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου μας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου