Εντυπωσιάζουν τα Λαλάρια

Τελευταία ενημέρωση: 2018-09-17, 19:12:48
Εντυπωσιάζουν τα Λαλάρια

Κοινές είναι οι απόψεις που μοιράζονται τα ελληνικά και τα διεθνή μέσα για τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας, θέτοντας σε υψηλή θέση, και συγκεκριμένα στις κορυφαίες παραλίες, τα Λαλάρια της Σκιάθου.

Χαρακτηριστικό είναι το αφιέρωμα του διαδικτυακού clickatlife.gr, που υπογραμμίζεται ότι: «Η φημισμένη παραλία Λαλάρια στη Σκιάθο (www.skiathos.gr ), με τα πασίγνωστα σε όλο τον κόσμο στρογγυλά βότσαλά της βρίσκεται στην βορειοανατολική ακτή του νησιού. Το όνομά της το οφείλει στα κατάλευκα, σχεδόν στρογγυλά βότσαλά της που στο τοπικό ιδίωμα λέγονται λαλάρια και δημιουργήθηκαν εδώ και εκατομμύρια χρόνια, από τα κύματα που πέφτουν με μεγάλη δύναμη πάνω στα κατάλευκα άσπρα βράχια της απότομης και απρόσιτης ακτής. Η παραλία είναι απρόσιτη από την στεριά και δεν είναι οργανωμένη, ενώ όταν φυσά βοριάς είναι απροσπέλαστη».

Τα φημισμένα Λαλάρια της Σκιάθου, φιγουράρουν ανάμεσα πιο όμορφες παραλίες της χώρας μας, «που μοιάζουν με ζωγραφιές με τα πεντακάθαρα νερά τους σ’ όλες τις πιθανές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, τις απέραντες αμμουδιές, τους απόκρημνους βράχους και τα πανέμορφα βότσαλα».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=