ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η μητέρα του Γ. Καραμιχαηλίδη ξανά στην Αλόννησο

η-μητέρα-του-γ-καραμιχαηλίδη-ξανά-στην-762870

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που η θάλασσα της Αλοννήσου «κατάπιε» τον Γιώργο Καραμιχαηλίδη.

Στο νησί βρέθηκε για ακόμη μία φορά η μητέρα του, Ματούλα Κοτρώτσιου. Ο άτυχος νέος εξαφανίστηκε τη νύχτα της 30ης Αυγούστου 2016 σε ηλικία 30 χρόνων.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εξαφάνιση του γιου της, η κ. Κοτρώτσιου τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του στο γραφικό λιμανάκι της Βότσης, απ’ όπου χάθηκε.

Την ίδια ώρα, αναμένονται δικαστικές εξελίξεις καθώς η κύρια ανάκριση της Εισαγγελέως Βόλου παραμένει ανοικτή μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον των δύο ψαράδων που είδαν τελευταίοι τον Γιώργο.

Η κατηγορία που τους βαραίνει είναι η έκθεση ατόμου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος.

Μιλώντας στο «Τούνελ» η κ. Κοτρώτσιου εμφανώς καταβεβλημένη, τόνισε: «Δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω αν δεν τιμωρηθούν όσοι έκαναν κακό στο γιο μου. Εύχομαι να βρω έστω ό,τι απέμεινε από το Γιώργο μου για να μπορέσω να του κάνω μια αξιοπρεπή κηδεία».

Υπενθυμίζεται πως, η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας Βόλου, η οποία αξιοποιώντας τις μαρτυρίες που έφερε στο φως το «Τούνελ», έστειλε τις πρώτες κλήσεις για καταθέσεις.

Μετά από πληροφορία για ύπαρξη οστών μέσα στη θάλασσα σε σημείο που υπέδειξε μάρτυρας στην εκπομπή, η ανακρίτρια διόρισε πραγματογνώμονα δύτη. Η έρευνά του όμως είχε αρνητικό αποτέλεσμα.

Από τους πρώτους που κατέθεσαν ήταν η μητέρα του αγνοούμενου ενώ σύντομα θα κάνει το ίδιο και ο ανήλικος μάρτυρας – γιος του ενός εκ των δύο ψαράδων που είδαν τελευταίοι τον αγνοούμενο στο λιμανάκι της Βότσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», παιδοψυχίατρος που εξέτασε το παιδί, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «ο ανήλικος κάτι κρύβει».

Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης από την Θεσσαλονίκη εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 2016 στην Αλόννησο.

Μετά από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η οικογένεια του άτυχου νέου, η εισαγγελέας Βόλου άσκησε δίωξη στους δύο ψαράδες που ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με τον Γιώργο. Η κατηγορία που τους βαραίνει είναι έκθεση ατόμου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος.

[anikolouli.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου