ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Επεισόδιο προέδρου ΚΑΠΗ Σκοπέλου – εργαζομένης

επεισόδιο-προέδρου-καπη-σκοπέλου-ερ-851206

Σοβαρές καταγγελίες στην αστυνομία και το Δήμαρχο έκανε την Πέμπτη εργαζόμενη στο ΚΑΠΗ Σκοπέλου για τη συμπεριφορά που δέχθηκε από τον πρόεδρο του ΚΑΠΗ. Στην καταγγελία της η εργαζόμενη κάνει λόγο για εξύβριση, απειλές ακόμα και χειροδικία, ενώ αναφέρει ότι είναι η τρίτη φορά που δέχεται απειλές από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη το πρωί δημιουργήθηκε επεισόδιο στο ΚΑΠΗ μεταξύ της εργαζομένης και του Προέδρου, με την πρώτη να καταγγέλλει εξύβριση, απειλές αλλά ακόμα και χειροδικία.

Η εργαζόμενη μάλιστα σε έγγραφη και ενυπόγραφη καταγγελία της αναφέρει: «Θέλω να πηγαίνω στην εργασία μου χωρίς να φοβάμαι μήπως πεταχτεί μπροστά μου οποιοσδήποτε παλικαράς με σκοπό να με δείρει ή να με απειλήσει και μάλιστα μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών μου. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι η τρίτη φορά που με απειλεί. Μόνο που αυτή τη φορά χειροδίκησε κιόλας. Εάν μου επιτεθεί άλλη φορά, θα χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου παρέχει ο νόμος για την προστασία του εαυτού μου και της εργασίας μου».

Εν τω μεταξύ ερωτηθείς ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής για το συγκεκριμένο συμβάν τόνισε πως δεν πιστεύει ότι είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό και θα λυθεί άμεσα.

«Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι πολύ σοβαρό και το ζήτημα θα λυθεί. Τη Δευτέρα θα πάω στο ΚΑΠΗ για να μιλήσω και με τους δύο, με τον πρόεδρο και την εργαζόμενη, ώστε να τελειώσει η διένεξή τους και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η συνεργασία τους», τονίζει ο κ. Μιχελής.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου