ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εφοπλιστικός γάμος στη Σκιάθο

εφοπλιστικός-γάμος-στη-σκιάθο-774309

Ο πλοιοκτήτης Γιώργος Οικονόμου παντρεύει την κόρη του Αλεξάνδρα

Ενας εφοπλιστικός γάμος που αναμένεται να τελεστεί το ερχόμενο Σάββατο 26 Αυγούστου στην Σκιάθο, στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας και τα βλέμματα του διεθνούς τζετ σετ, στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Ο μεγαλοεφοπλιστής Γιώργος Οικονόμου θα παντρέψει στο νησί του Παπαδιαμάντη την κόρη του Αλεξάνδρα, με τον Βέλγο αντικέρ Noach Vander Beken. Ο γάμος σύμφωνα με πληροφορίες, θα τελεστεί στον Τσουγκριά, στην ακτή Λαλαριάς, με τις πυρετώδεις προετοιμασίες, στον χώρο, να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στην γαμήλια τελετή, που θα πραγματοποιηθεί σε μια ειδυλλιακή περιοχή, αναμένεται να παραβρεθούν λαμπερά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου, ενώ οι σχετικές κρατήσεις για την διαμονή των υψηλών προσκεκλημένων, έχουν γίνει σε πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού.

Η οικογένεια Οικονόμου διαθέτει τρεις βίλες στο νησί οι όποιες κατασκευάστηκαν το 2011 από Ισπανό αρχιτέκτονα, ενώ ο Γιώργος Οικονόμου, επισκέπτεται το αγαπημένο του νησί, με την πολυτελή του θαλαμηγό. Ο γνωστός εφοπλιστής, που ζει μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης έχοντας και εισηγμένη εταιρεία στην Wall Street (DryShips), παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές παγκοσμίως. Ο όμιλός του, TMS, ελέγχει σήμερα στόλο 81 πλοίων, ενώ, έχει παραγγείλει ακόμη 20 πλοία που παραλαμβάνει αυτό το διάστημα.

Από αυτά 41 είναι φορτηγά πλοία ξηρού φορτίου, 30 τύπου capesize, 34 τάνκερ, πέντε πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου και ένα πλοίο κοντέινερ. Τμήμα των επενδύσεων του εφοπλιστή αφορά και το real estate, με τον ίδιο να διαθέτει βίλες στο Σεν Μπαρτς της Καραϊβικής, στο Σεν Τροπέ, στη Νέα Υόρκη, στη Σκιάθο, αλλά και στην Αθήνα, στο οικιστικό συγκρότημα του Μίλτου Καμπουρίδη «One Athens» στο Λυκαβηττό.

Επίσης διαθέτει το πολυτελές σκάφος, 50 μέτρων, «Baracuda Valletta» που φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης yacht designer Γιώργου Βαφειάδη και του Βρετανού αρχιτέκτονα Τζον Πόουσον.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου