ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Οδηγός KTΕΛ στη Σκιάθο παίρνει μαζί του αδέσποτο σκύλο για να τον προστατέψει [εικόνα]

οδηγός-ktελ-στη-σκιάθο-παίρνει-μαζί-του-804056

Μπορεί αρκετοί οδηγοί ΚΤΕΛ να είναι απότομοι και μερικές φορές εκνευριστικοί, αλλά ο συγκεκριμένο οδηγός έχει κερδίσει την συμπάθεια όσων επιβιβάζονται στο λεωφορείο του.

Κι αυτό γιατί, όπως αποκάλυψε η ομάδα «Οι φίλοι μας τα ζώα» στο Facebook αυτός ο οδηγός έχει επιλέξει για συνεπιβάτη του έναν αδέσποτο σκύλο, τον οποίο και μάζεψε από τον δρόμο ώστε να μην υποφέρει από τον καύσωνα.

Οπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ο σκύλος κάθεται ακριβώς δίπλα του έχοντας «χυθεί» στο πάτωμα και απολαμβάνοντας την δροσιά από τον κλιματισμό του λεωφορείου.

«Oδηγός τοπικού λεωφορείου παίρνει μαζί του τον τετράποδο αδέσποτο φίλο του λόγω καύσωνα ώστε να αράζει χαλαρός στο air condition. Mεγάλος μάγκας και πολύ φίλος μου», ήταν το σχόλιο της φωτογραφίας στο Facebook.

Οπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας πάνω από 8.000 likes, ενώ περίπου 2.000 χρήστες συνεχάρησαν τον οδηγό για την καλή του πράξη.

Οσο για την ταυτότητά του, ένας χρήστης του Facebook ανέφερε πως «Τον λένε Μάρλεη και κάνει καθημερινά δρομολόγια με το λεωφορείο στην Σκιάθο».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου