ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διασημότητες στη Σκιάθο

διασημότητες-στη-σκιάθο-810369

Συνωστισμός αστέρων και διασημοτήτων του Χόλλυγουντ αυτή την περίοδο στη Σκιάθο, όπου πηγαινοέρχονται σπουδαία ονόματα της Εβδομης Τέχνης, αλλά και κορυφαίοι επιχειρηματίες παγκόσμιου βεληνεκούς.

Αυτές τις ημέρες η Goldie Hawn και ο Kurt Russell απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού, αφού για τους δύο διάσημους σταρ η Σκιάθος αποτελεί τον παράδεισό τους και ζουν και κινούνται μέσα στο πολύβουο πλήθος των τουριστών, ως κοινοί θνητοί και ως άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.

Η Goldie Hawn και ο Kurt Russell έφθασαν στη Σκιάθο πριν από λίγες ημέρες. Καθημερινά κάνουν τις βουτιές τους στα πεντακάθαρα νερά του νησιού και απολαμβάνουν, κυρίως τα απογεύματα, το μοναδικό ελληνικό τσίπουρο και τους θαλασσινούς μεζέδες…

Αγαπημένη παραλία του διάσημου ζευγαριού είναι η Αγία Ελένη, στην οποία συνήθως φθάνουν με σκάφος και κινούνται άνετα μεταξύ του πλήθους που απολαμβάνει τη θάλασσα, τη μουσική και τον ήλιο.

Πριν τέσσερεις μέρες μαζί τους έκανε την εμφάνισή της μία ακόμη σταρ του Χόλλυγουντ, η Kate Hudson, η οποία βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνοδευόμενη και από τον σύντροφό της Danny Fujikawa. Απόλαυσαν τα ποτά τους και τη μουσική, έκαναν τις βουτιές τους και αναχώρησαν για τη βίλα όπου διαμένουν στην περιοχή Τρούλος.

Η χολιγουντιανή παρέα προχθές το βράδυ δείπνησε στο γνωστό εστιατόριο «Carnayo» και προτίμησε ντόπια θαλασσινά και αστακομακαρονάδα.

Η Kate Hudson απολαμβάνει την ηρεμία των διακοπών της, αλλά λόγω και της εγκυμοσύνης της, κινείται στο νησί πάντα με ιδιωτική ασφάλεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου