ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τρόφιμα σε 85 άπορες οικογένειες της Σκιάθου

τρόφιμα-σε-85-άπορες-οικογένειες-της-σκι-813430

Τετρακόσια κιλά κατεψυγμένα τρόφιμα, όπως λαχανικά, σούπες, ψάρια και ζυμαρικά, διανεμήθηκαν σε 83 άπορες οικογένειες της Σκιάθου, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας bofrost.gr, που ανήκει στην οικογένεια Κυπαρισσού, η οποία έλκει την καταγωγή της από τη Σκιάθο. Τα τρόφιμα διένειμε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» στις άπορες οικογένειες του νησιού, ενώ είναι δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών που η εταιρεία κάνει αντίστοιχη δωρεά, αφού τον περασμένο Οκτώβριο προσέφερε 130 κιλά.

Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε 83 οικογένειες, οι οποίες ενισχύονται με ποικίλους τρόπους κατά τη διάρκεια του έτους μέσα από κοινωνικές δράσεις του συλλόγου, που περιλαμβάνουν πρωτοβουλίες ενίσχυσης όπως το πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης των οικονομικά αδυνάμων για λόγους υγείας με την υποστήριξη της Hellenic Seaways και της ΑΝΕΣ/ΠΡΩΤΕΥΣ, η παροχή φαρμάκων στο Κέντρο Υγείας της Σκιάθου και η κάλυψη εξόδων νοσηλείας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» εκφράζει ευχαριστίες στην εταιρεία bofrost για την πολύτιμη προσφορά της, με την οποία συνέβαλε στην υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη, και ευελπιστεί σε μελλοντική συνεργασία. Επίσης εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Χριστίνα Σώζου, υπεύθυνη της εταιρείας, για τη συμβολή της στην παραπάνω δράση.

«Μέσα από τέτοιες συνέργειες της κοινωνίας των πολιτών και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, πέρα από το απτό αποτέλεσμα, προβάλλει η καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευθύνης, απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη. Ο σύλλογος συγχαίρει την εταιρεία για τη χρήσιμη και παραδειγματική ενέργεια, που δεν μπορεί παρά να είναι δείκτης ευαισθησίας και πολιτισμού» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Θοδωρής Τζούμας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου