Πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Σποράδες

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-16, 16:14:41
Πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Σποράδες

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν χθες οι φορείς και οι κάτοικοι των νησιών στο Super Speed της Golden Star Ferries, που πραγματοποίησε το πρώτο του δρομολόγιο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στα νησιά μεταφέροντας 156 επιβάτες.

Το ταχύπλοο έγινε δεκτό με κάθε επισημότητα στο λιμάνι της Σκιάθου από τον δήμαρχο Δημήτρη Πρεβεζάνο, εκπροσώπους τοπικών φορέων, ξενοδόχων και πλήθος κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί στο λιμάνι περιμένοντας την άφιξη του πρώτου δρομολογίου από Θεσσαλονίκη.

Σε ανάλογους τόνους και η υποδοχή των Σκοπελιτών, που διανθίστηκε επίσης με παραδοσιακές φορεσιές και τοπικά γλυκίσματα. Το ταχύπλοο υποδέχτηκαν στο λιμάνι η αντιδήμαρχος Μάχη Κλωνάρη, εκπρόσωποι του Δήμου Σκοπέλου και των ξενοδόχων, και μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου με παραδοσιακές ενδυμασίες.

Οι εκπλήξεις της χθεσινής υποδοχής περιελάμβαναν γλυκίσματα για τον καπετάνιο και τα μέλη του πληρώματος, με πολλές ευχές για «καλή σεζόν και καλά ταξίδια».

Ο λιμενάρχης Σκοπέλου, Γιώργος Γκάρας, ο οποίος παραβρέθηκε στην υποδοχή, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «η συγκεκριμένη γραμμή αναμένεται να μεταφέρει πολλούς επισκέπτες στα νησιά, διότι οι Βόρειες Σποράδες είναι δημοφιλείς στους Θεσσαλονικείς και πιστεύουμε ότι θα πάει καλά η σεζόν».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=