Η Αλόννησος στο Top 20 της βρετανικής εφημερίδας «The Times»

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-14, 15:05:51
Η Αλόννησος στο Top 20 της βρετανικής εφημερίδας «The Times»

Στη λίστα με τα είκοσι ομορφότερα νησιά της «μυστικής» Ελλάδας προβλήθηκε η Αλόννησος στη χθεσινή ηλεκτρονική έκδοση της κορυφαίας βρετανικής εφημερίδας «The Times».

Η εφημερίδα προτείνει στους αναγνώστες της τα είκοσι λιγότερο γνωστά ελληνικά νησιά, καθένα από τα οποία- όπως τονίζεται- αποτελεί για διαφορετικούς λόγους έναν καλοκαιρινόμυστικό παράδεισο.

Με την Αλόννησο να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της λίστας, η συντάκτρια εξυμνεί τις ομορφιές του νησιού χαρακτηρίζοντας το «ένα σμαραγδένιο νησί με μια πανδαισία λουλουδιών, ώριμων φρούτων και ελαιόδεντρων, με τη γύρω περιοχή να αποτελεί θαλάσσιο πάρκο, το οποίο φιλοξενεί δελφίνια και φώκιες, ενώ οι παραλίες, οι όρμοι και οι βραχώδεις ακτές του νησιού προσφέρουν έναν θαυμάσιο καλοκαιρινό παιχνιδότοπο».

«Η παρουσία της Αλοννήσου στη δεύτερη θέση της συγκεκριμένης λίστας αποτελεί σημαντική επιτυχία», σύμφωνα με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου.

«Τέτοιες λίστες αποτελούν πρώτης τάξεως προβολή, ακόμη περισσότερο δε η συγκεκριμένη, καθώς δημοσιεύεται στην αρχή της τουριστικής περιόδουσε κορυφαία βρετανική εφημερίδα, η οποία διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες όχι μόνο στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη» όπως σημειώνει η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=