ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Μεγαλύτερα αεροπλάνα από Ισραήλ στη Σκιάθο

μεγαλύτερα-αεροπλάνα-από-ισραήλ-στη-σ-119975

Θετικά είναι τα μηνύματα από την ισραηλινή αγορά για το νησί του Παπαδιαμάντη, μετά την ενημέρωση του τουριστικού γραφείου «Issta» ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει μεγαλύτερα αεροπλάνα για να εξυπηρετήσει τη μεγάλη ζήτηση που σημειώνεται για τον συγκεκριμένο προορισμό. Η περσινή προσέγγιση σημείωσε επιτυχία, και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει συνέχεια και φέτος, με ακόμη περισσότερους επισκέπτες από το Ισραήλ.

Για την αγορά του Ισραήλ, η Σκιάθος αποτελεί έναν καινούργιο προορισμό. Η αρχή έγινε από την περσινή χρονιά όταν επισκέφτηκαν τον μήνα Μάιο περίπου 700 άτομα από το Ισραήλ, στο πλαίσιο του «corpo event» που διοργανώθηκε από μεγάλο τραπεζικό οργανισμό, ενώ από τις 5 Ιουνίου έως και τις 13 Οκτωβρίου υπήρχαν δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Ισραήλ προς το νησί της Σκιάθου μέσω του τουριστικού γραφείου «Issta».

Στο μεταξύ, ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στη διεθνή τουριστική έκθεση «IMTM 2018» που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, το διήμερα 6 και 7 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Σκιάθου, Παναγιώτης Διολέττας και ο πρόεδρος Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρος Ευσταθίου πραγματοποίησαν συναντήσεις με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία του Ισραήλ, το «Flying Carpet», το «Arkia tours» και το «Carmel», με στόχο την αποστολή περισσότερων γκρουπ στο πλαίσιο ειδικών event.

Περίπου 500.000 Ισραηλινοί επιλέγουν την Ελλάδα κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και η Σκιάθος έχει ήδη κλέψει την εντυπώσεις με την πλούσια φυσική ομορφιά που διαθέτει. Ο Δήμος Σκιάθου θα συνεχίσει τις δράσεις προβολής στην αγορά του Ισραήλ, με στοχευμένες διαφημιστικές καταχωρήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου