ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Οδηγικές δραστηριότητες στη Σκιάθο

οδηγικές-δραστηριότητες-στη-σκιάθο-129554

Με οδηγικό κέφι καλωσόρισε το Τ.Τ. Σκιάθου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού τη νέα χρονιά, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στην ταβέρνα «Ασπρόλιθος».

Μικροί και μεγάλοι τίμησαν την εκδήλωση του Σ.Ε.Ο. με την παρουσία τους, δοκιμάζοντας τους πλούσιους χειροποίητους τσιπουρομεζέδες και διασκεδάζοντας με την ευχάριστη μουσική συμμετοχή του Βαγγέλη Παναγιώτου, της Ανθής Καλογιάννη και της Κικής Κωσταρά. Οδηγοί και στελέχη υποδέχτηκαν τον κόσμο, σέρβιραν τα πιάτα και έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα με τις ευλογίες του Αρχιμανδρίτη π. Παντελεήμονα, εκφράζοντας σε όλους ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργία και κάθε προσωπική και κοινωνική ευημερία.

Το τοπικό τμήμα της Σκιάθου, με τη συγκεκριμένη εκδήλωση είχε την ευκαιρία να ανοίξει την παρέα του στους γονείς των μελών αλλά και σε φίλους που στηρίζουν το έργο του Οδηγισμού και θεωρούν τόσο σημαντικές τις δράσεις του για τα παιδιά αλλά και για την μικρή κοινωνία της Σκιάθου. Περίπου 30 επιχειρήσεις του νησιού έδειξαν την στήριξή τους στο έργο του τοπικού Οδηγισμού με σπουδαίες προσφορές, με μικρά η μεγάλα δώρα που προσέφεραν για την εκδήλωση.

Το Τοπικό Τμήμα και τα στελέχη του Οδηγισμού με το ίδιο κέφι κάνουν την αρχή στα αποκριάτικα δρώμενα της Σκιάθου. Σήμερα, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι, ανοίγουν οι πόρτες της αίθουσας εκδηλώσεων του Γυμνασίου και Λυκείου Σκιάθου και με προσκεκλημένο τον ταχυδακτυλουργό Αλεξ και τα ζώα του, πρόκειται να παρουσιαστεί για μικρούς και μεγάλους μασκαράδες ένα διαφορετικό θέαμα, που θα ολοκληρωθεί με χορό και παιχνίδι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου