ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Οι μαθητές της Σκοπέλου καταδικάζουν τις φόλες

οι-μαθητές-της-σκοπέλου-καταδικάζουν-203162

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες οι μαθητές της Σκοπέλου, εκφράζοντας την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό τους για τις φόλες που σκορπούν ασυνείδητοι δηλητηριάζοντας δεκάδες ζώα.

Οι μαθητές πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το δημαρχείο του νησιού, ενώνοντας τη φωνή τους ενάντια στα φαινόμενα που προκαλούν έντονες αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Σκοπέλου καταγγέλλει και καυτηριάζει, σε όλους τους τόνους, την εγκληματική δράση, εναντίον ανυπεράσπιστων ζώων από αγνώστους, με σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε πρόσφατα και έχει διαρκή ισχύ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Σκοπέλου, καταγγέλλει και καυτηριάζει σε όλους τους τόνους «την εγκληματική δράση εναντίον ανυπεράσπιστων ζώων από αγνώστους που παρασάγγας απέχουν από τον χαρακτηρισμό τους ως ανθρώπων». Παράλληλα χαρακτηρίζει «ιδιαζόντως απεχθές έγκλημα» τη δηλητηρίαση ζώων με «φόλες» και υπογραμμίζει ότι «επ’ ουδενί πρέπει να γίνει ανεκτό από τη σκοπελίτικη κοινωνία, που διακρίνεται γενικότερα για τα φιλοζωικά της αισθήματα».

Ο Δήμος Σκοπέλου απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους δημότες «να αποδοκιμάζουν δημόσια τέτοια φαινόμενα, που δυσφημούν το νησί μας πανελλαδικά και διεθνώς, και να ενημερώνουν αμέσως τον δήμο και τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές (Αστυνομία και Λιμενικό για τη Χερσαία Ζώνη Λιμένα) για παρόμοια κρούσματα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου