ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η καρδιά πρόδωσε τελικά τον 70χρονο αλιέα στην Αλόννησο

η-καρδιά-πρόδωσε-τελικά-τον-70χρονο-αλιέ-213845

Επεισόδιο με την καρδιά του υπέστη τελικά ο άτυχος 70χρονος Αντώνης Λιάκος που εξαφανίστηκε την Τρίτη το πρωί από το αλιευτικό καταφύγιο «Καλαμάκια», και τελικά βρέθηκε προχθές το πρωί νεκρός σε βραχώδη όρμο της νήσου Περιστέρας.

Η νεκροψία νεκροτομή που διενεργήθηκε προχθές από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης απέδωσε τα αίτια θανάτου του 70χρονου σε πρόβλημα που είχε με την καρδιά του.

Ο άτυχος άνδρας τελικά εκτιμάται ότι αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο σκάφος του, και γι’ αυτό έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα.

Τα κύματα τον παρέσυραν στη συνέχεια στη νήσο Περιστέρα, όπου λόγω του βραχώδους της περιοχής ο 70χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του 70χρονου εντοπίστηκε μετά από μεγάλη κινητοποίηση της Λιμενικής Αρχής Αλοννήσου και εθελοντών αλιέων.

Η οικογένεια του εκλιπόντος απευθύνθηκε στη Λιμενική Αρχή για βοήθεια όταν είδε ότι ο 70χρονος καθυστερούσε να επιστρέψει στο σπίτι, φοβούμενη για τα χειρότερα.

Ο άτυχος άνδρας κηδεύτηκε χθες στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής παρουσία πλήθους κόσμου. Συγγενείς και φίλοι έσπευδαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του εκλιπόντος.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου