Ηχόδραμα στην Σκιάθο

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-03, 12:43:12
Ηχόδραμα στην Σκιάθο

Δράσεις που προάγουν την τέχνη του χορού στο νησί του Παπαδιαμάντη

Η Πολιτιστική Ομάδα Ηχόδραμα (Ελλάδα) και η εταιρεία Theater Film Fest (Γερμανία) υλοποιούν στη Σκιάθο  μέχρι αύριο Δευτέρα  4 Σεπτεμβρίου ένα πρόγραμμα μαθησιακής κινητικότητας ατόμων με τίτλο «Πολιτιστική εκπαίδευση μέσω χοροθεάτρου» για δασκάλους χορού και χοροθεάτρου. Το πρόγραμμα αυτό συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ενωσης μέσω του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) που είναι ο Εθνικός Φορέας για το πρόγραμμα Erasmus+ στον τομέα Νεολαίας για την Ελλάδα.

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης δίνεται η ευκαιρία σε σαράντα έξι επιλεγμένους δασκάλους χορού και του χοροθεάτρου (23 από την Ελλάδα και 23 από τη Γερμανία) να συμμετάσχουν στο ερευνητικό πρόγραμμα για το πώς μπορεί να διδαχθεί η άυλη πολιτιστική κληρονομιά ενός τόπου μέσω χορού και χοροθεάτρου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στην πολιτιστική αίθουσα του Λυκείου Σκιάθου και το αποτέλεσμα της δράσης θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο της Σκιάθου (Μπούρτζι) σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου  στις 9 μ.μ., με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=