Σκόπελος: Ο άγνωστος ’έρωτας’ του σεϊχη η προϊστορία με Αμπράμοβιτς και τα παζάρια!

Τελευταία ενημέρωση: 2017-07-29, 21:31:10
ΦΩΤΟ από Εφημερίδα Real News
Σκόπελος: Ο άγνωστος ’έρωτας’ του σεϊχη η προϊστορία με Αμπράμοβιτς και τα παζάρια!

Ο Χαμάντ Αλ Θάνι, συγγενής του εμίρη του Κατάρ, πέρασε με την οικογένειά του ημέρες ξεκούρασης στις Σποράδες, πάνω στο υπερπολυτελές του γιοτ.

Σε αυτές τις διακοπές... έβαλε στο μάτι την περίφημη παραλία Καστάνι με ανθρώπους του να έχουν επικοινωνήσει ήδη με τους ιδιοκτήτες μιας έκτασης που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία. Μια παραλία με γαλαζοπράσινα νερά, που είχε πραγματοποιηθεί μέρος των γυρισμάτων του ’’Mama Mia’’. Για τη συγκεκριμένη έκταση που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε γνωστή οικογένεια της Ελλάδας, είχε ενδιαφερθεί πριν από μερικά χρόνια και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς με τις διαπραγματεύσεις να ναυαγούν την τελευταία στιγμή.

Ο Ρώσος κροίσος είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει εκτός από το συγκεκριμένο ακίνητο και ένα όμορο οικόπεδο. Το τελευταίο πωλούνταν προς 10 εκ.€ με τον ιδιοκτήτη του όμως να αλλάζει τιμή μόλις έμαθε πως ο ενδιαφερόμενος ήταν ο Αμπράμοβιτς και να ζητάει 15.000.000. Οι εκπρόσωποι του Αμπράμοβιτς δυσαρεστήθηκαν και η αγοραπωλησία ναυάγησε. Όλα αυτά τα γνωρίζει ο Χαμάντ Αλ Θάνι που φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα μπει σε παζάρια για την έκταση που τον ενδιαφέρει.

Η παραλία έγινε διάσημη στην ταινία Mama Mia. Είναι το σημείο που η Τάνια τραγουδάει το ’’Does your mother know’’ και η Sophie με τον Sky ερωτευμένοι τραγουδούν το ’’Lay All Your Love on me’’. Η ομορφιά της παραλίας άλλωστε είναι ένας από τους λόγους που η Σκόπελος βουλιάζει από τουρίστες κάθε καλοκαίρι...

Πηγή: Εφημερίδα Real News

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=