ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Υποδοχή… ήρωα στον νικητή του «Survivor»

υποδοχή-ήρωα-στον-νικητή-του-survivor-396025

Με κάθε επισημότητα θα υποδεχτεί ο Δήμος Σκιάθου τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον θριαμβευτή του «Survivor», που έσπασε το κοντέρ της ανθρώπινης αντοχής, κερδίζοντας το πολυπόθητο τρόπαιο του νικητή και τον γενικό θαυμασμό.

Υποδοχή ήρωα επιφυλάσσει στον κοσμαγάπητο Ντάνο η Επιτροπή Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Σκιάθου σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, με επίκεντρο το ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της επίσημης υποδοχής.

Η ημερομηνία άφιξης του Γιώργου Αγγελόπουλου στο νησί παραμένει μέχρι στιγμής ανοιχτή, με τη σημερινή ή την αυριανή να καταγράφονται ως πιθανές, παρότι δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί λόγω των πολλών υποχρεώσεών του στην Αθήνα.

«Όποτε και να έρθει στο νησί, είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να τον υποδεχτούμε, να τον τιμήσουμε, αλλά και να του δώσουμε τη δυνατότητα να μας μιλήσει για την εμπειρία που βίωσε και τα συναισθήματά του», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Σκιάθου.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο του Δήμου Σκιάθου, θα προβληθούν στιγμιότυπα από την υπερπροσπάθεια του Σκιαθίτη, που καθήλωσε τους Έλληνες στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέχρι τη στιγμή που ανακηρύχτηκε ο μεγάλος νικητής.

Κύριο μέλημα των διοργανωτών της επίσημης υποδοχής του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία, με τη συνδρομή της δημοτικής αστυνομίας, της αστυνομίας και του λιμενικού σώματος, καθώς πλήθος θαυμαστών περιμένουν εναγωνίως τη στιγμή που θα τον συναντήσουν, θα του μιλήσουν και θα φωτογραφηθούν μαζί του.

«Από την πλευρά μας ως δήμος, συντεταγμένα, θέλουμε πάνω απ’ όλα την ασφάλεια για όσους επιθυμούν να τον δουν, να τον χαιρετήσουν και να του μιλήσουν, αλλά και για τον ίδιο», όπως υπογράμμισε ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος επεσήμανε παράλληλα ότι είναι σημαντική η συμβολή του στην προβολή της Σκιάθου και αξιοσημείωτη η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Με ανάλογη αγωνία τον περιμένουν οι συγγενείς, οι φίλοι του και πολλά μέλη συλλόγων και αθλητικών σωματείων, που θέλουν να δουν από κοντά τον σύγχρονο Ηρακλή, ο οποίος αντιμετώπισε με επιτυχία και σθένος ψυχής όλους τους άθλους, για να ανέβει τελικά στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κρατώντας το πολύτιμο τρόπαιο.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου