ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Νέα σεζόν με προσδοκίες

νέα-σεζόν-με-προσδοκίες-464276

Τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και φέτος όπως κάθε χρόνο στο ξενοδοχείο Skiathos Palace για την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Στο ξενοδοχείο παρευρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, ο δήμαρχος Σκιάθου Δημήτριος Πρεβεζάνος, ιερείς, δημοτικοί σύμβουλοι, διοικητές των σωμάτων ασφαλείας, τα στελέχη και το προσωπικό του ξενοδοχείου, και ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για το 2017.

Στο μεταξύ, τον Μάιο ακολουθούν διεθνή συνέδρια με τη συμμετοχή επιτυχημένων Ελλήνων και ξένων αναγνωρισμένων επιστημόνων και καθηγητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο Skiathos Palace θεωρείται το καλύτερο συνεδριακό κέντρο της Μαγνησίας και ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του γραφείου κρατήσεων του ξενοδοχείου η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί με ξένους τουρίστες εφόσον στον διεθνή αερολιμένα Σκιάθου (JSI) αναμένονται αφίξεις σχεδόν από όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες καθώς επίσης από Κύπρο και Ισραήλ. Επίσης θετικό, για το 2017, είναι η αύξηση των δρομολογίων της Olympic airlines και Aegean καθώς και οι ναυτιλιακές γραμμές που θα προστεθούν από νέα λιμάνια της χώρας προς το νησί της Σκιάθου. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν βέβαια και τα διάφορα events που θα γίνουν στο νησί με τον πρωταγωνιστικό ρόλο, φυσικά, να έχει το Match Race «The Skiathos Palace Cup» 2017 edition, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 18 έως και 21 Μαΐου στον όρμο των Κουκουναριών, καθώς επίσης το εξίσου σημαντικό «Skiathos Trail Running Half Marathon» που θα γίνει στις 4 Ιουνίου και θα προσελκύσει διάσημους αθλητές, όπως τη χρυσή ολυμπιονίκη του στίβου Φανή Χαλκιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου