ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου

οι-υποψήφιοι-για-το-νέο-δ-σ-της-ενωσης-ξ-478772

Αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, με τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος Θωμάς Κουκουλάκης, εξέφρασε εγγράφως την πρόθεσή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 7 Μαΐου στις 11 το πρωί στο Λύκειο Σκιάθου. Υποψήφιοι για το νέο ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου είναι οι: Αλέκος Ευσταθίου, Ηλίας Ανδριτσόπουλος, Κυριακή Βερβέρη, Ερουλία Διολέττα και Κατερίνα Σαντίκου. Υποψήφιοι για την ελεγκτική επιτροπή είναι οι: Μαρία Αγιώτου, Άρης Δερβένης και Δάφνη Χριστέλλη.

Στο μεταξύ, ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, Μάκης Κουκουλάκης, εξέδωσε επιστολή, στην οποία επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «μετά από εννιά συνεχόμενα χρόνια προσφοράς και τρία χρόνια στην προεδρία της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης μου, καθώς λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορώ πλέον να συνεισφέρω στο επίπεδο που θα επιθυμούσα και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του ρόλου μου».

Για τον ίδιο η θητεία του ήταν «ένας διαρκής αγώνας, μια διαδρομή γεμάτη εμπειρίες και διδάγματα, που μου χάραξαν νέα ιεράρχηση στις προτεραιότητες και τις αξίες μου, μια διαδρομή που μου έδωσε πολλές χαρές αλλά και μου γέννησε προβληματισμούς», όπως επισημαίνει στην ίδια επιστολή.

Ο απερχόμενος πρόεδρος παραδίδει «τη σκυτάλη της ηγεσίας της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου στα χέρια του νέου διοικητικού συμβουλίου, συνεχιστή του δικού μας έργου, που ευελπιστώ να γίνει με όραμα, ενωτικό πνεύμα και συνεχόμενη ανοδική πορεία», και εύχεται «καλή επιτυχία» στο νέο ΔΣ που θα προκύψει «από τη διαδικασία των αρχαιρεσιών», δηλώνοντας απερίφραστα ότι «αν με χρειαστούν, θα είμαι στη διάθεσή τους για να συνδράμω ανιδιοτελώς».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου