ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διεθνής προβολή της Σκοπέλου, που ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική της

διεθνής-προβολή-της-σκοπέλου-που-ξεχω-575471

Διεθνή απήχηση έχουν οι φυσικές ομορφιές της Σκοπέλου, με το νησί του «Μάμα μία» να κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα με τα 19 καλύτερα νησιά της Ελλάδας, που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Telegraph. Κάθε επιλογή συνοδεύεται από το λόγο που η ομάδα της εφημερίδας ξεχώρισε το κάθε νησί, είτε είναι η ιστορία του, οι παραλίες, το φαγητό, η αρχιτεκτονική ή τα ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με την αναλυτική λίστα και τη σειρά κατάταξης, στα 19 καλύτερα νησιά της Ελλάδας καταγράφονται: Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Δήλος, Μύκονος, Κρήτη, Κεφαλονιά, Κουφονήσια, Ύδρα, Άνδρος, Σύμη, Σκύρος, Κάρπαθος, Σκόπελος, Σαντορίνη, Νίσυρος, Λέσβος, Ρόδος, Λευκάδα, Πάτμος.

Το νησί των Βορείων Σποράδων αναδεικνύεται το καλύτερο για τις βίλες και τα μοναστήρια του και όπως υπογραμμίζουν φορείς της Σκοπέλου, είναι πάρα πολύ σημαντικό κάθε δημοσίευμα, διότι συμβάλλει αποφασιστικά στην ευρύτερη προβολή στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η βρετανική αγορά, παράλληλα, είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι αντιπροσωπεύει την κορυφαία τουριστική δύναμη στο διεθνή τουριστικό χάρτη του νησιού.

Όπως επισημαίνουν παράλληλα επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο πεδίο του τουρισμού, κάθε αφιέρωμα ενισχύει το διεθνές ενδιαφέρον και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Σκόπελος φιγουράρει μεταξύ των νησιών που δίνουν το στίγμα τους στο εξωτερικό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολυάριθμων επισκεπτών.

Στο μεταξύ, εικόνες της Σκοπέλου περιλαμβάνονται στο Discovergreece.com, την ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, που μεταφέρει το ταξιδιωτικό κοινό στο ελληνικό καλοκαίρι. Με ξεχωριστό οπτικοακουστικό περιεχόμενο και αφιερώματα γεμάτα αλμύρα, το κοινό θα ταξιδέψει από τις μοναδικές προτάσεις διακοπών σε ονειρικούς παραθαλάσσιους και νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας. Το πλάνο προβολής των προορισμών στο ταξιδιωτικό κοινό για το Φεβρουάριο, περιλαμβάνει προώθηση στην ψηφιακή πλατφόρμα και στα Social Media του Discovergreece.com, που ξεπερνούν τους 1.000.000 φίλους.

Στις αρχές του μήνα, το κοινό της Ελλάδας, της Αγγλίας και της Ρωσίας θα πάρει την πρώτη καλοκαιρινή γεύση με τις «Αυθεντικές καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα» και τους δημοφιλείς προορισμούς της, ενώ θα «βουτήξει» στις υποσχέσεις των καλοκαιρινών εμπειριών με το «Ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι». Στη συνέχεια, το Discovergreece.com δεσμεύεται να μαγέψει τον επισκέπτη με τις μυρωδιές των «Τοπικών κουζινών στην Ελλάδα» και τα γραφικά και κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, αλλά και την κρυφή ομορφιά των μικρότερων γαλαζοπράσινων ελληνικών νησιών.

Το κοινό της Γερμανίας και της Γαλλίας θα ονειροπολήσει και αυτό στις πανέμορφες διαδρομές που προσφέρει το «ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι» και θα αποδράσει στα διαμαντένια «Νησιά κοντά στην Αθήνα». Θα εκπλαγεί από τη μοναδική γοητεία της Αλοννήσου και την αρχοντική όψη της Ύδρας, ενώ θα θαυμάσει τους προορισμούς «φιλοτεχνήματα» της Αρχαίας Ολυμπίας και της Ναυπάκτου. Στο τέλος του μήνα, η νεανική Πάτρα και η κατάφυτη Σκόπελος θα ξεδιπλώνουν τη λάμψη τους στο ταξιδιωτικό κοινό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου