ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Χωρίς αποτέλεσμα για ακόμη μία φορά οι έρευνες για τον 30χρονο

χωρίς-αποτέλεσμα-για-ακόμη-μία-φορά-οι-782725

Συνεχίστηκαν χθες οι έρευνες για τον 30χρονο Θεσσαλονικιό που αγνοείται από την Τρίτη 30 Αύγουστου το βράδυ, από το αλιευτικό καταφύγιο Βότση Αλοννήσου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Στην αναζήτηση του νεαρού άνδρα μετείχαν χθες και εθελοντές από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η 8η ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι εθελοντές είχαν σύγχρονο εξοπλισμό αυτός δεν κατέστη δυνατό να αξιοποιηθεί, καθώς λόγω των καιρικών συνθηκών (στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 6 Μποφόρ) οι έρευνες περιορίστηκαν μόνο σε ένα κομμάτι του κόλπου για λίγη ώρα και στη συνέχεια στη στεριά.

Δυστυχώς, κανένα νεότερο στοιχείο δεν υπήρξε για την τύχη του αγνοούμενου Θεσσαλονικιού, παρά το γεγονός ότι χθες βγήκε ανακοίνωση από την Omnibus.

Σύμφωνα με την αναγγελία, ο 30χρονος Γιώργος Καραμιχαηλίδης είναι ύψους 1,80-1,85 μέτρων, αδύνατος. Εχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια και τη νύχτα της εξαφάνισης φορούσε γκρι σορτς. Τελευταία φορά εθεάθη στο αλιευτικό καταφύγιο Βότση.

Οποιοσδήποτε έχει υπόψη το παραμικρό στοιχείο παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus 8017007707.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου