ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η Αθηνά Ντάκη νέα αντιδήμαρχος Σκοπέλου

η-αθηνά-ντάκη-νέα-αντιδήμαρχος-σκοπέλ-791275

Η δημοτική σύμβουλος Αθηνά Ντάκη είναι από χθες η νέα αντιδήμαρχος Σκοπέλου, η οποία καταλαμβάνει, με απόφαση δημάρχου, τη θέση του παραιτηθέντος αντιδημάρχου Νίκου Τριανταφύλλου.

Στις αρμοδιότητες της νέας αντιδημάρχου εντάσσονται το Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης στο οποίο υπάγονται το Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας, το Γραφείο Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και το Γραφείο Απασχόλησης και Τουρισμού. Επίσης στην αρμοδιότητά της είναι το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, στο οποίο υπάγονται το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων, το Γραφείο ΚΑΠΗ, το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, το Γραφείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού και το Γραφείο Παιδικού Σταθμού.

Η Αθηνά Ντάκη, από τη Γλώσσα Σκοπέλου, παντρεμένη με τον Νίκο Αρκομάνη, συνταξιούχο αστυνομικό και μητέρα δύο παιδιών, ασχολείται με τα κοινά από νεαρή ηλικία, είναι υπέρμαχη της προσφοράς και δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του δημάρχου Σκοπέλου Χρήστου Βασιλούδη, κατά την προηγούμενη θητεία του.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η νέα αντιδήμαρχος, τόνισε ότι πρόθεσή της είναι να κάνει το καλύτερο δυνατό, συναισθανόμενη το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει. Παράλληλα επεσήμανε ότι πρωταρχικής σημασίας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού «ειδικά μετά τη μεγάλη δοκιμασία του περασμένου Σεπτεμβρίου» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ο καθένας, για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού» υπογράμμισε η ίδια.

Ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, της ευχήθηκε καλή θητεία στα νέα της καθήκοντα, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα βοηθήσει πολύ το νησί.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου