ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ασθενοφόρο στην Αλόννησο παραχωρεί το Νοσοκομείο

ασθενοφόρο-στην-αλόννησο-παραχωρεί-τ-801847

Σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στην Αλόννησο το ασθενοφόρο που παραχωρήθηκε για ένα μήνα από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου στο περιφερειακό ιατρείο του νησιού. Το ασθενοφόρο θα βρίσκεται στο νησί καλώς εχόντων των πραγμάτων γύρω στις 9.30 το βράδυ, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στην αιχμή της τουριστικής περιόδου.

Στο μεταξύ, θα σταλεί προς επισκευή στο Βόλο το ασθενοφόρο του περιφερειακού ιατρείου Αλοννήσου το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, καθώς, όπως απεφάνθησαν τα δύο τοπικά συνεργεία, δεν είναι δυνατό να αποκατασταθεί η βλάβη με τα τεχνικά μέσα που διαθέτει το νησί.

Ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, επεσήμανε με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι είναι πολύ σημαντική η συνδρομή της διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου και η άμεση ανταπόκριση στο αίτημα επίλυσης ενός σημαντικού προβλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το μοναδικό ασθενοφόρο που διαθέτει το νησί, κινείται με πολύ χαμηλή ταχύτητα με τον κίνδυνο να ακινητοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και γι’ αυτό το λόγο ο κ. Βαφίνης ζήτησε τη συνδρομή του Νοσοκομείου, επικοινωνώντας παράλληλα με την 5η ΥΠΕ, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη στο όχημα.

Παράλληλα ο ίδιος επεσήμανε ότι μέχρι σήμερα αποκαθίσταντο με πρωτοβουλία του δήμου τα προβλήματα που παρουσιάζονταν στο ασθενοφόρο όχημα αλλά στην προκειμένη περίπτωση η ζημιά είναι σοβαρή και προϋποθέτει την ανάλογη παρέμβαση.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου