ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διεθνές αφιέρωμα στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

διεθνές-αφιέρωμα-στο-αεροδρόμιο-της-σ-802212

Εκατοντάδες τουρίστες αψηφούν τα δυνατά ρεύματα που δημιουργούνται, βγάζοντας μία εκπληκτική φωτογραφία από τα αεροπλάνα που περνούν ελάχιστα μέτρα από το έδαφος για να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Το αεροδρόμιο της Σκιάθου συγκαταλέγεται, πλέον, στη λίστα με τις πιο ιδιαίτερες εγκαταστάσεις στον πλανήτη. Ο λόγος; Το ότι τα τεράστια αεροσκάφη περνούν ελάχιστα μέτρα πάνω από τα… κεφάλια των ανθρώπων, προκειμένου να προσγειωθούν. Εκπληκτα τα διεθνή ΜΜΕ, αφιέρωσαν μεγάλα ρεπορτάζ στο μοναδικό αυτό θέαμα, αν και… λίγο τιμωρητικό για όσους αψηφούν τις προειδοποιήσεις.

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα στο «Πρώτο θέμα», η Σκιάθος είναι ένα υπέροχο νησί, που προσφέρει τα πάντα στον επισκέπτη του και σε υψηλή ποιότητα. Το γνωρίζουν σε όλον τον κόσμο για τις παραλίες του και την ομορφιά του. Πλέον, το γνωρίζουν και για μία ακόμη ιδιαιτερότητά του, η οποία αποτελεί έναν ακόμη πόλο έλξης για τους τουρίστες. Το αεροδρόμιό του…

Τα αεροσκάφη προσγειώνονται πολύ κοντά στην παραλία, με αποτέλεσμα το κύμα αέρα που σηκώνουν, να προκαλεί… θύελλα για όσους βρίσκονται στο σημείο. Και δεν είναι καθόλου λίγοι. Εκατοντάδες τουρίστες συγκεντρώνονται στο σημείο, προκειμένου να βγάλουν έστω και μία φωτογραφία, την οποία ανεβάζουν στα social media και γίνονται αρκετά δημοφιλείς.

Μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνο, αλλά οι εικόνες που παράγει αυτό το… νέο σπορ στη Σκιάθο, είναι εντυπωσιακές…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου