ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αγώνες για καλό σκοπό στη Σκιάθο

αγώνες-για-καλό-σκοπό-στη-σκιάθο-802877

Θεσμό αποτελούν για τη Σκιάθο οι αγώνες τρεξίματος Kanapitsa Run που πραγματοποιούνται αύριο Τετάρτη 10 Αυγούστου, για τρίτη συνεχή χρονιά, ενώ τα έσοδα που θα προκύψουν από χορηγίες, όπως και πέρυσι, θα διατεθούν για την αγορά υγειονομικού υλικού για το Κέντρο Υγείας Σκιάθου.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να διανύσουν μια διαδρομή 4,6 χλμ., απαιτητική, αλλά ίσως η πιο μαγευτική ορεινή διαδρομή τρεξίματος μιας και δεν αποχωρίζεται ποτέ τη θέα του Αιγαίου με τα πεύκα και την οργιαστική βλάστηση να την οριοθετούν.

Η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη μιας και έχει πλέον γίνει θεσμός και έχει αγκαλιαστεί από αθλητές και φίλους του τρεξίματος και όλα δείχνουν πως το 3rd Kanapitsa Run θα ξεπεράσει τα δικά του ρεκόρ συμμετοχής.

Εμπνεύστρια και ψυχή της διοργάνωσης η Τίνα Μαυρίκη, γνωστή για την αγάπη της για τη Σκιάθο, φροντίζει κάθε φορά και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αξίζει να αναφερθεί πως φέτος θα είναι κοντά στους αγώνες ο Δημοσθένης Τρίγγας (με επίδοση στην κλασική διαδρομή στην Αθήνα 2,21’58”) ο οποίος και θα αναλάβει την χρονομέτρηση με ειδικό τσιπ.

Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο: http://runner.polldaddy.com/s/ kanapitsarun ή την ίδια ημέρα στην ταβέρνα της Καναπίτσας στις 6:45 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου