ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στις δέκα καλύτερες ελληνικές παραλίες οι Κουκουναριές Σκιάθου

στις-δέκα-καλύτερες-ελληνικές-παραλί-803466

Χιλιάδες τουρίστες, Ελληνες και ξένοι, δηλώνουν λάτρεις της παραλίας Κουκουναριές της Σκιάθου, η οποία συγκαταλέγεται παράλληλα στις δέκα καλύτερες της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, το ταξιδιωτικό site touropia.com δημοσίευσε τη λίστα με τις δέκα καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα, ενώ όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, η Ελλάδα είναι διάσημη για τις εντυπωσιακές παραλίες.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα είναι ο Μύρτος στην Κεφαλονιά, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, Σίμος στην Ελαφόνησο, Ελαφονήσι στην Κρήτη, Λίνδος στη Ρόδο, Μπάλος στην Κρήτη, Paradise στη Μύκονο, Κουκουναριές στη Σκιάθο και Άγιος Προκόπιος στη Νάξο.

Υπενθυμίζεται, παράλληλα, ότι σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η www.trivago.gr για τους προορισμούς τους οποίους οι Έλληνες προτιμούν για το φετινό τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, η Σκιάθος και η Σκόπελος βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Συγκεκριμένα, η Σκιάθος καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, ενώ η Σκόπελος, η Ρόδος και το Ναύπλιο ακολουθούν στην έκτη, έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα. Το Τολό έκανε την εμφάνισή του στη φετινή δεκάδα, από την οποία έλειπε πέρυσι, με το Ρέθυμνο να ακολουθεί στη δέκατη θέση. Η Αμμουλιανή είναι ο ενδέκατος σε προτίμηση προορισμός φέτος, με την Καλαμάτα και το Πόρτο Χέλι να εμφανίζονται στις 12η και 13η θέση, ενώ η Αιδηψός και η Κέρκυρα ολοκληρώνουν τη δεκαπεντάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου