Παρέμενε αιμόφυρτος στην άσφαλτο 36χρονος στη Σκιάθο

Τελευταία ενημέρωση: 2016-07-16, 15:37:27
Παρέμενε αιμόφυρτος στην άσφαλτο 36χρονος στη Σκιάθο

Βαρύτατα τραυματίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε τροχαίο ατύχημα στη Σκιάθο, ένας 36χρονος.

Το ατύχημα συνέβη στην περιφερειακή οδό του νησιού, στο ύψος του Τρούλου. ο 36χρονος –σύμφωνα με πληροφορίες- οδηγούσε ένα όχημα τύπου γουρούνα και, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί και διερευνώνται από την Αστυνομία, σημειώθηκε το τροχαίο και ο νέος άνδρας να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αμεσα διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν το Κέντρο Υγείας, που ωστόσο αδυνατούσε να ανταποκριθεί στο περιστατικό, καθώς δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου και ο 36χρονος παρέμενε αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Ευτυχώς, ιδιώτης γιατρός συνεργάστηκε με το Κέντρο Υγείας και στάλθηκε ασθενοφόρο στο σημείο του τροχαίου χωρίς μεγάλο χάσιμο χρόνου.

Ο 36χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί από κοινού με συναδέλφους τους του ιδιωτικού ιατρείου κατέβαλαν κάθε φιλότιμη προσπάθεια για να σώσουν το νεαρό.

Η κατάστασή του κρίθηκε κρίσιμη και οργανώθηκε αεροδιακομιδή για τη μεταφορά και νοσηλεία του νέου άνδρα σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αναδεικνύει για πολλοστή φορά τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο Κέντρο Υγείας της Σκιάθου που κατ’ επανάληψη έχουν καταγραφεί σε ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=