Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου Ν. Τριανταφύλλου

Τελευταία ενημέρωση: 2016-07-05, 13:49:09
Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου Ν. Τριανταφύλλου

Την παραίτησή του υπέβαλε εγγράφως τις προηγούμενες ημέρες ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, πρασίνου, περιβάλλοντος, πολιτικής, προστασίας, οικονομικών, πρασίνου, με παράλληλη αρμοδιότητα στο ΚΕΠ και το ΧΥΤΑ του δήμου Σκοπέλου, Νίκος Τριανταφύλλου, κάνοντας λόγο για συσσωρευμένα προβλήματα προηγούμενων ετών, πολλά από τα οποία είναι δυσεπίλυτα, ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία έχουν μειωθεί δραματικά τα κρατικά κονδύλια.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο κ. Τριανταφύλλου διευκρινίζει ότι δεν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις του με τη δημοτική αρχή, ο ίδιος διατηρεί την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας και πάντα θα στηρίζει το έργο της δημοτικής αρχής. Εξηγεί, ωστόσο, ότι η απόφασή του είναι αμετάκλητη, ενώ προσθέτει ότι «η μεγάλη γραφειοκρατία δυσχεραίνει τις προσπάθειές μας».

Ο ίδιος επισημαίνει, παράλληλα, ότι στη διάρκεια της θητείας του ως αντιδήμαρχος, η οποία διήρκεσε 22 μήνες, κλήθηκε να διευθετήσει προβλήματα τα οποία «κληρονόμησε» η παρούσα δημοτική αρχή από παλαιότερα χρόνια, σε ορισμένα από τα οποία δόθηκε λύση, μετά από πολλές προσπάθειες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις υπάρχει αδιέξοδο.

Ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, δεν έκανε μέχρι στιγμής αποδεκτή την παραίτηση του αντιδημάρχου καθαριότητας και όπως ανέφερε το θέμα θα συζητηθεί μετά τη λήξη της θερινής σεζόν. Στο μεταξύ, ο κ. Τριανταφύλλου παραμένει προσωρινά στη θέση του, μέχρι νεωτέρας και έως ότου οριστεί αντικαταστάτης.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=