ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πνιγμό έδειξε η νεκροψία για τον άτυχο Νορβηγό

πνιγμό-έδειξε-η-νεκροψία-για-τον-άτυχο-842824

Σε πνιγμό αποδόθηκε τελικά ο θάνατος του άτυχου 35χρονου Νορβηγού την Τρίτη το απόγευμα στη Σκιάθο, ενώ βρισκόταν σε πισίνα ενοικιαζόμενων δωματίων.

Η νεκροψία – νεκροτομή, που διενήργησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, απέκλεισε το ενδεχόμενο ο νεαρός τουρίστας να υπέστη κάποιο παθολογικό επεισόδιο κατά τη βουτιά ή να είχε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας. Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, σύμφωνα με πληροφορίες, παρήγγειλε τη διενέργεια περαιτέρω τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του νεαρού Νορβηγού.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νέος δεν είχε παρά λίγες ώρες που είχε αφιχθεί στο νησί του Παπαδιαμάντη όπου θα έκανε τις διακοπές του μόνος. Αφησε τα πράγματά του στο δωμάτιο, έκανε μία βόλτα στη χώρα και όταν επέστρεψε στο ενοικιαζόμενο γύρω στις 5.30 το απόγευμα αποφάσισε να κάνει μία βουτιά.

Πράγματι έπεσε στο νερό, όμως ο υπεύθυνος των δωματίων και η διευθύντρια τουριστικού γραφείου που βρίσκονταν στον υπαίθριο χώρο με τρόμο διαπίστωσαν ότι καθυστερούσε να βγάλει το κεφάλι του στον αέρα. Ακολούθησαν στιγμές ανείπωτης αγωνίας. Στον τόπο ειδοποιήθηκε και κατέφθασε ασθενοφόρο, ενώ ιδιώτης γιατρός παρείχε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες. Παρά τις γενναίες προσπάθειες που καταβλήθηκαν με ανανήψεις ο 35χρονος δεν επανήλθε. Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου