ΣΠΟΡΑΔΕΣ

35χρονος βούτηξε στην πισίνα και πνίγηκε

35χρονος-βούτηξε-στην-πισίνα-και-πνίγηκ-843979

Σοκ στη Σκιάθο για τον άτυχο νεαρό

Εκανε βουτιά στην πισίνα και έμεινε να επιπλέει στο νερό. Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στη χώρα Σκιάθου με θύμα 35χρονο Νορβηγό, ο οποίος δεν είχε παρά λίγες ώρες που είχε αφιχθεί στο νησί του Παπαδιαμάντη και ήταν ενθουσιασμένος, καθώς οι καλοκαιρινές του διακοπές μόλις ξεκινούσαν.

Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Γύρω στις 5.30 το απόγευμα ο άτυχος 35χρονος επέστρεψε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια μετά από ολιγόωρη βόλτα στη χώρα του νησιού.

Ο νεαρός αποφάσισε να κάνει μία βουτιά στην πισίνα όπου υπήρχε και άλλος κόσμος αν και ο ίδιος έκανε μόνος διακοπές.

Πράγματι έπεσε στο νερό, όμως ο υπεύθυνος των δωματίων και η διευθύντρια τουριστικού γραφείου που βρίσκονταν στον υπαίθριο χώρο με τρόμο διαπίστωσαν ότι καθυστερούσε να βγάλει το κεφάλι του στον αέρα.

Ακολούθησαν στιγμές ανείπωτης αγωνίας. Στον τόπο ειδοποιήθηκε και κατέφθασε ασθενοφόρο ιατρείου, ενώ ιδιώτης γιατρός παρείχε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες. Παρά τις γενναίες προσπάθειες που καταβλήθηκαν με ανανήψεις ο 35χρονος δεν επανήλθε.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου τον παρέλαβε και το διακόμισε στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του. Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, που ενημερώθηκε συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων για τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου νέου, ενώ έγιναν ενέργειες και από την πρεσβεία στο εξωτερικό και η οικογένειά του ενημερώθηκε για τον τραγικό θάνατο.

Μεταξύ άλλων, εξετάζεται εάν ο 35χρονος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας όπως με την καρδιά του ή αν από την αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατάπιε νερό και πνίγηκε. Ωστόσο, φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα διενεργηθεί την Πέμπτη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου