Αεροπορικώς από τα Ιεροσόλυμα μέσω Αθήνας το Άγιο Φως στη Σκιάθο

Τελευταία ενημέρωση: 2016-05-01, 22:13:49
Αεροπορικώς από τα Ιεροσόλυμα μέσω Αθήνας το Άγιο Φως στη Σκιάθο

Το Άγιο Φως έφτασε στη Σκιάθο ανήμερα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στις 21:00, αεροπορικώς από τα Ιεροσόλυμα μέσω Αθήνας, χάρη στη μέριμνα του κ. Αντρέα Ποταμιάνου.

Εδώ και χρόνια, κάθε Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Αντρέας Ποταμιάνος ναυλώνει αεροπλάνο, το οποίο φέρνει το Άγιο Φως από την Αθήνα  μόλις φτάσει από τα Ιεροσόλυμα.

Το παρέλαβαν από το αεροδρόμιο της Σκιάθου οι ιερείς του νησιού, o Αιδεσιμολογιώτατος π. Γεώργιος Σταματάς, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου π. Ιωσήφ Κατσούρας και ο π. Παντελεήμων Χούλης, μαζί με το Δήμαρχο της Σκιάθου κ. Δημήτριο Πρεβεζάνο, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Βορείων Σποράδων κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη, τους Προϊσταμένους των Αρχών και Υπηρεσιών  του νησιού.

Στη συνέχεια από το Δημοτικό Πάρκο της ανατολικής παραλίας του νησιού, οι ιερείς του νησιού κρατώντας το Άγιο Φως, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος, ο κ. Αντρέας Ποταμιάνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Προϊστάμενοι Αρχών και Υπηρεσιών, κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού με τη συνοδεία του τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου,  κατευθύνθηκαν προς τους Ιερούς Ναούς του νησιού.

Κάθε χρόνο το Άγιο Φως μεταφέρεται με ταχύπλοα σκάφη  και στα άλλα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκόπελο και Αλόννησο.

Κατά την άφιξη του Αγίου Φωτός ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος ευχήθηκε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει αγάπη, ευτυχία και υγεία σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.        

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=