ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διεθνής παρουσία του Skiathos Palace

διεθνής-παρουσία-του-skiathos-palace-17716

Με θετικούς οιωνούς και σημαντικές διοργανώσεις αρχίζει η φετινή χρονιά – Η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά τον Ιούνιο στη Σκιάθο

Με τον καθιερωμένο αγιασμό άρχισε και φέτος η τουριστική περίοδος για το ξενοδοχείο Skiathos Palace, το οποίο θα υποδεχθεί αύριο Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου αρκετούς Ελληνες τουρίστες, ενόψει Πάσχα. Στο νησί του Παπαδιαμάντη θα βρεθεί, εξάλλου, η χρυσή ολυμπιονίκης του στίβου Φανή Χαλκιά, στο πλαίσιο του Skiathos Trail Running Half Marathon που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου και θα προσελκύσει διάσημους αθλητές.

Εξαιρετικά ευοίωνα είναι, εξάλλου, τα δεδομένα που προκύπτουν για τον τουρισμό, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν βέβαια και οι διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νησί με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει το πρώτο Match Race «The Skiathos Palace Cup» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 6 έως και 8 Μαΐου στον όρμο των Κουκουναριών.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του γραφείου κρατήσεων του ξενοδοχείου, το Πάσχα θα υπάρξει ιδιαίτερη αυξημένη κίνηση από Ελληνες τουρίστες και κατόπιν η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί με ξένους τουρίστες εφόσον στον διεθνή αερολιμένα Σκιάθου (JSI) αναμένονται αφίξεις σχεδόν από όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και την Κύπρο. Θετική είναι, επίσης για το 2016 η αύξηση των δρομολογίων της Olympic airlines και της Aegean, καθώς και οι ναυτιλιακές γραμμές που θα προστεθούν από νέα λιμάνια της χώρας προς το νησί της Σκιάθου. Στο μεταξύ, από την 1η Μαΐου θα συνεχιστεί η αυξημένη διέλευση τουριστών αρχικά από Βρετανία και Σκανδιναβικές χώρες με απευθείας πτήσεις τσάρτερ.

Επίσης τον Μάιο ακολουθούν διεθνή συνέδρια με την συμμετοχή επιτυχημένων Ελλήνων και Ξένων αναγνωρισμένων επιστημόνων και καθηγητών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο Skiathos Palace θεωρείται το καλύτερο συνεδριακό κέντρο της Μαγνησίας και ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας.

Στον αγιασμό έναρξης της νέας σεζόν που τελέστηκε στο ξενοδοχείο Skiathos Palace, παρευρέθηκαν ιερείς, δημοτικοί σύμβουλοι, διοικητές των σωμάτων ασφαλείας, επίσης τα στελέχη και το προσωπικό του ξενοδοχείου, που ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για το 2016.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου