Αφιέρωμα της βρετανικής Telegraph στο νησί της Σκοπέλου

αφιέρωμα-της-βρετανικής-telegraph-στο-νησί-τη-158261

Προβολή των ομορφιών του νησιού με φωτορεπορτάζ

Υμνοι για το νησί της Σκοπέλου από τη βρετανική εφημερίδα Telegraph. Σε ειδικό αφιέρωμα για τα ελληνικά νησιά γίνεται ειδική αναφορά στο νησί της Σκοπέλου που συγκαταλέγεται μαζί με άλλα 18 νησιά στην πρόταση που κάνει η εφημερίδα προς τους Βρετανούς πολίτες για να επισκεφτούν στις διακοπές τους.

«Τα καλύτερα ελληνικά νησιά, αν ψάχνετε για αμμώδεις παραλίες, νησιά με παρθένα ζωή ή ιστορία και πολιτισμό» αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Telegraph παρουσιάζοντας μια εκτενή λίστα με τα καλύτερα ελληνικά νησιά και τον λόγο για τον οποίο είναι το καθένα.

Το νησί της Σκοπέλου βρίσκεται στην 13 θέση και κάτω από μία πολύ όμορφη φωτογραφία που παραπέμπει σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού επισημαίνεται ότι «αν κάποιος δεν θέλει να μείνει σε ξενοδοχείο στις διακοπές του αλλά σε παραδοσιακό πολυτελή ξενώνα στη Σκόπελο θα βρει αυτό που θέλει».

Το δημοσίευμα αποτελεί πραγματικά μία μεγάλη διαφήμιση για τη Σκόπελο αλλά και όλα τα ελληνικά νησιά που περιλαμβάνονται στη λίστα της βρετανικής εφημερίδας με τις τόσο θετικές αναφορές για τη χώρα μας με τις κρυστάλλινες παραλίες και τα γεμάτα ιστορία νησιά της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου