ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Βρέθηκε «γουρούνα» από τη Σκόπελο στην Εύβοια

βρέθηκε-γουρούνα-από-τη-σκόπελο-στη-271766

Ενας περίεργος ναυαγός, και συγκεκριμένα μια τετράτροχη γουρούνα από τη Σκόπελο, βρέθηκε προ ημερών στην παραλία Γράβες Οκτωνιάς, νότια από τον κάβο της Κύμης.

Το όχημα που ανήκει σε εταιρεία ενοικίασης οχημάτων της Σκοπέλου, μαζί με άλλα οχήματα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της κατακλυσμιαίας βροχής που έπληξε στις 22 Σεπτεμβρίου το νησί και χάθηκαν στο πέλαγος.

Τα θαλάσσια ρεύματα, μετά από μια περίπου εβδομάδα, ταξίδεψαν το όχημα που επέπλεε λόγω της άνωσης που προκαλούσαν τα τέσσερα μεγάλα ελαστικά, στον δίαυλο Κύμης – Σκύρου και τελικά τα κύματα απόθεσαν το όχημα στην παραλία Γράβες, 50 ναυτικά μίλια νότια από το λιμάνι της Σκοπέλου.

«Το όχημα είναι σε άσχημη κατάσταση αλλά εμείς, υπογραμμίζει στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» εθελοντής της ομάδας εθελοντών Οκτωνιάς «Ο καταρράκτης», αναφέραμε στην Αστυνομία και το Λιμενικό για την εύρεση του οχήματος στην παραλία και ήρθαμε σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του. Ο άνθρωπος από τη Σκόπελο, έχασε από την πλημμύρα περίπου δέκα «γουρούνες» και άλλα οχήματα. Επαθε, μας είπε, μεγάλη ζημιά.

Εμείς κρατάμε εδώ τη «γουρούνα» μέχρι να έρθει να την παραλάβει, αν τον συμφέρει φυσικά με τα μεταφορικά και το κόστος επισκευής».

ΑΝΤ. ΦΩΚΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου