ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κρουαζιέρα πολιτισμού του ΡΙΚ στη Σκιάθο (φωτογραφίες)

κρουαζιέρα-πολιτισμού-του-ρικ-στη-σκι-395373

Την Τετάρτη 29/07/2015 στο ανοιχτό θέατρο στο Μπούρτζι παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από τη Κύπρο στα πλαίσια της κρουαζιέρας πολιτισμού που διοργανώνει το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου. Φέτος η ομάδα του ΡΙΚ ταξίδεψε στη Σκιάθο σε συνεργασία με το κρουαζιορόπλοιο SALAMISFILOXENIA με 750 φίλους ακροατές και τηλεθεατές να ακολουθούν το κανάλι της Κύπρου.

Οι επικεφαλής του ΡΙΚ,ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Θανάσης Τσώκος, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Χρυσοστόμου και ο γενικός διευθυντής του καναλιού κ. Κώστας Νικολαΐδης, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τη φυσική ομορφιά της Σκιάθου, αναφέρθηκαν στην ιστορία του νησιού με την ύψωση της πρώτης Ελληνικής Σημαίας και τόνισαν ότι το ταξίδι αυτό φέρνει πιό κοντά την Κύπρο στις αγαπημένες ρίζες του ελληνισμού.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος ευχαρίστησε με τη σειρά του τους επικεφαλής του ΡΙΚ και τον κόσμο για τα καλά τους λόγια, τόνισε τους δεσμούς φιλίας ανάμεσα στη Σκιάθο και την Κύπρο, επισημαίνοντας ότι τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολλοί Κύπριοι επισκέπτονται τη Σκιάθο με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά αφού υπάρχει αεροπορική σύνδεση ανάμεσα στα δύο νησιά δύο φορές την εβδομάδα.

Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων ανάμεσα στον κ. Πρεβεζάνο και τους επικεφαλής του ΡΙΚ και στη συνέχεια ξεκίνησε το πρόγραμμα των μουσικοχορευτικών σχημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου