ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δωρεάν διακοπές στη Σκιάθο

δωρεάν-διακοπές-στη-σκιάθο-520557

Προσφορά του «Skiathos Palace Hotel» σε αναξιοπαθούντες του δήμου Στυλίδας

Ποικίλες κοινωνικές δράσεις αναπτύσσουν με κάθε διακριτικότητα οι ιδιοκτήτες του «Skiathos Palace Hotel», προς όφελος του νησιού, προσφέροντας, παράλληλα, δωρεάν, τριήμερες διακοπές σε αναξιοπαθούντες του δήμου Στυλίδας. Στο μεταξύ, πραγματοποιούνται συζητήσεις και για αναξιοπαθούντες του Βόλου, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη το συγκεκριμένο πλάνο.

Πενήντα τριήμερες διακοπές με πλήρη διατροφή θα διαθέσει, συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος στους δημότες της Ανατολικής Φθιώτιδας, μετά από χορηγία του «Skiathos Palace Hotel».

«Ηταν πρόταση του δημάρχου Στυλίδος με τον οποίο έχουμε προσωπική σχέση και ανταποκριθήκαμε, προκειμένου να συμπαρασταθούμε στους κατοίκους της Στυλίδας» αναφέρει στο σημείο αυτό ο κ. Αρης Δερβένης.

Ο ίδιος τονίζει παράλληλα ότι αναπτύσσονται πολλές πρωτοβουλίες προς όφελος του νησιού στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Σκιάθος Παλλάς, οι οποίες γίνονται με κάθε διακριτικότητα, προκειμένου να βοηθηθεί το κοινωνικό σύνολο.

Η αναχώρηση για τους άπορους κατοίκους του Δήμου Στυλίδας προγραμματίζεται στις 22 Μαΐου και η επιστροφή στις 24 Μαΐου, ενώ όσοι δημότες – δημότισσες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του δημάρχου, προσκομίζοντας την ταυτότητά τους. Εάν οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν των αριθμό των προσφερόμενων 50 ατόμων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 15 Μαΐου, 08:00 – 14:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου