ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ισχυρό ΚΚΕ με λαό δυνατό

ισχυρό-κκε-με-λαό-δυνατό-728128

Ζήτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές σε Σκιάθο και Συκή

Σε Σκιάθο, Αργαλαστή και Συκή μίλησαν την Πέμπτη υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ. Σε σύσκεψη – συζήτηση στη Σκιάθο μίλησαν το απόγευμα της Πέμπτης, οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ στη Μαγνησία, Γιώργος Αναγνώστου και Κώστας Στεργίου και τόνισαν την ανάγκη της ενδυνάμωσης του Κόμματος στις ερχόμενες εκλογές της 25ης του Γενάρη για να είναι ο λαός δυνατός.

Ο Γ. Αναγνώστου, δημοτικός σύμβουλος, αναφέρθηκε στα προβλήματα των αυτοαπασχολουμένων στον Τουρισμό, καθώς και στην αποδυνάμωση των Κέντρων υγείας τόσο στη Σκιάθο όσο και στην Σκόπελο, στην απομάκρυνση της Εφορίας και του ΙΚΑ που αναγκάζουν τους κατοίκους και των τριών νησιών των Βορείων Σποράδων να μετακινούνται στο Βόλο, για οποιαδήποτε εργασία τους. Υπογράμμισε ιδιαίτερα την καθοριστική παρουσία των κομμουνιστών στους αγώνες που αναπτύχθηκαν στη Σκιάθο, στη Σκόπελο για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων τους, αλλά και για ζητήματα όπως να μην διακοπούν συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος και νερού σε κατοίκους των νησιών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Επίσης το λόγο πήρε ο υποψήφιος βουλευτής Κ. Στεργίου, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», που σημείωσε ότι είναι κρίσιμο την επόμενη μέρα να είναι δυνατό το ΚΚΕ για ισχυρή εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ανοχή στην κυβέρνησή του και κατά συνέπεια ζητά από τους εργαζόμενους αποχή από τους αγώνες, την ταξική πάλη. Ζητώντας ανοχή, ζητάνε παροπλισμένο εργατικό κίνημα, γιατί γνωρίζουν πως την επόμενη ημέρα των εκλογών, όλα αυτά που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση θα είναι εδώ. Γιατί γνωρίζουν πως θα διαψεύσουν γρήγορα αυταπάτες και ψεύτικες ελπίδες».

Στα χωριά Συκή και Αργαλαστή βρέθηκε εξάλλου την Πέμπτη, ο Βασίλης Μεταξάς, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Μαγνησία και Γραμματέας της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ. Πραγματοποιήθηκε ομιλία και συζήτηση με τους κατοίκους της Αργαλαστής και συζήτηση με τους κατοίκους της Συκής, στην οποία ο κ. Μεταξάς τόνισε ότι «την επόμενη ημέρα χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ που θα αποτελέσει στήριγμα για τον λαό ώστε να αντιμετωπίσει την δύσκολη κατάσταση» υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «και η ανάπτυξη που διαφημίζει η ΝΔ, και η παραγωγική ανασυγκρότηση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ περνάνε από το ξεζούμισμα των εργαζομένων. Θα γίνουν στο έδαφος των ψηφισμένων αντιλαϊκών νόμων που κανείς τους δε λέει ότι θα τους καταργήσει» κατέληξε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου