ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προβολή στο εξωτερικό

προβολή-στο-εξωτερικό-735057

Στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Ουτρέχτης και της Βιέννης η Σκιάθος

Οι διεθνείς εκθέσεις της Ουτρέχτης και της Βιέννης σηματοδοτούν την έναρξη της συμμετοχής του Δήμου Σκιάθου σε αντίστοιχες διοργανώσεις του εξωτερικού, την χρονιά που διανύουμε.

Από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής ανακοινώνεται ότι στη διάρκεια του Ιανουαρίου ο Δήμος Σκιάθου θα συμμετέχει στις εξής τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό: στο διάστημα από 13 Ιανουαρίου έως 18 Ιανουαρίου στην έκθεση Vakantiebeurs, που διοργανώνεται στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και στο διάστημα από 15 Ιανουαρίου έως και 18 Ιανουαρίου στην διεθνή τουριστική έκθεση Ferienmesse 2015 που πραγματοποιείται στην Βιέννη (μέσω Περιφέρειας).

Στο μεταξύ, μεταξύ των ζητημάτων που τίθενται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επαγγελματιών του νησιού, είναι η συνεργασία με low-budget εταιρείες και με κρουαζιερόπλοια, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ξενοδόχων του νησιού κ. Κουκουλάκης, εκτιμά ότι η συνεργασία της Περιφέρειας με εξειδικευμένες εταιρείες μάρκετιγκ είναι σημαντική, διότι οι ειδικοί σκιαγραφούν την ταυτότητα της κάθε περιοχής, αναλύουν το προφίλ των επισκεπτών και καταρτίζουν το αντίστοιχο πρόγραμμα προβολής για τον κάθε προορισμό ξεχωριστά, γεγονός που συνεπάγεται την επιθυμητή ανάπτυξη, σε μακροπρόθεσμη βάση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου