ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τέσσερις θάνατοι την πρωτοχρονιά

τέσσερις-θάνατοι-την-πρωτοχρονιά-741023

Τρία άτομα εξέπνευσαν αιφνίδια, ενώ 60χρονη έχασε τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το 2015 για τέσσερις οικογένειες στη Μαγνησία, που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Τρία άτομα βρήκαν αιφνίδιο θάνατο, ενώ πρόωρα έφυγε από τη ζωή 60χρονη γυναίκα, μετά από άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Νεκρή είναι η Ελένη Καϊμάκη, σύζυγος του ιδιοκτήτη γραφείου τελετών Ηλία Καϊμάκη. Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή χθες. Το χαμόγελο που πάντοτε χαρακτήριζε το πρόσωπό της έσβησε δυστυχώς για πάντα και το άγγελμα θανάτου της βύθισε σε μεγάλη θλίψη την οικογένειά της και όλους όσοι τη γνώριζαν. Η 60χρονη κατέλειπε το σύζυγό της και δύο παιδιά, ενώ μόλις που είχε προλάβει να γίνει γιαγιά στο πρώτο εγγονάκι της που είναι αβάπτιστο.

Την αγαπημένη τους Ελένη θα χαιρετίσουν σήμερα για τελευταία φορά συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, στις 12.30πμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου.

Στο μεταξύ, ένας τρεις αιφνίδιοι θάνατοι καταγράφηκαν την Πρωτοχρονιά σε Αλμυρό και Σκιάθο.

Νεκρός στο κρεβάτι του σπιτιού του βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο, που τον αναζήτησε καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, 68χρονος στον Αλμυρό, ο οποίος διέμενε μόνος του. Πρόκειται για τον Οδυσσέα Μάγκα. Ο θάνατός του αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια και η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

Την τελευταία τους πνοή άφησαν ξαφνικά προχθές το βράδυ, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, 44χρονος Σκιαθίτης, πρώην δημοτικός αστυνομικός και 47χρονος Αγγλος, ο οποίος διέμενε χρόνια στη Σκιάθο.

Οι δύο άτυχοι άνδρες απεβίωσαν με μικρή χρονική διαφορά, ενώ η θλιβερή είδηση, προκάλεσε έντονη συγκίνηση στην τοπική κοινωνία. Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών, μεταφέρθηκαν χθες το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής στο Βόλο και από εκεί στη Θεσσαλονίκη, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος πρώην δημοτικός αστυνομικός, Νίκος Πατσονικολής, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του από συγγενείς, οι οποίοι ανησύχησαν διότι παρά τις συνεχείς τηλεφωνικές τους κλήσεις, δεν απαντούσε. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, όπου μετέβησαν συγγενείς με αστυνομικούς και γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε το θάνατό του.

Στο μεταξύ, ήταν αδύνατο να μεταφερθούν οι δύο σοροί προχθές το βράδυ στη χερσαία Μαγνησία, λόγω του απαγορευτικού απόπλου, ενώ το παραπάνω δυσάρεστο γεγονός επαναφέρει στο προσκήνιο το αίτημα που είχε υποβάλει ο Σταμάτης Αγγελέτος, ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στη Σκιάθο, υπογραμμίζοντας τη σημασία της δημιουργίας ψυκτικού θαλάμου στο νησί. Ο δήμαρχος Σκιάθου, Δημήτρης Πρεβεζάνος, τόνισε από την πλευρά του ότι θα εξεταστεί το αίτημα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του νησιού.

Συλλυπητήρια Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του 44χρονου Σκιαθίτη, επισημαίνοντας με ανακοίνωσή του ότι: «Ο ξαφνικός θάνατος του Νίκου Πατσονικολή συγκλόνισε την κοινωνία της Σκιάθου και ο χαμός του αποτελεί απώλεια για τη Σκιάθο και το Δήμο. Στη διαδρομή του στη δημοτική αστυνομία αλλά και μετέπειτα στο αστυνομικό τμήμα Σκιάθου, κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση όλων των δημοτών με την προσφορά και το ήθος του. Για το λόγο αυτό η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη αναβάλλεται για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου στις 18:30».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου