ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ανάπλαση της πλατείας και της παιδικής χαράς

ανάπλαση-της-πλατείας-και-της-παιδική-749557

Δημοπρατείται στην Αγ. Τριάδα Σκιάθου

Δημοπρατείται μετά την έγκριση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού το ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργο «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων πλατείας και παιδικής χαράς Αγ. Τριάδας Δήμου Σκιάθου», προϋπολογισμού 302.708,45 ευρώ.

Οπως ανέφερε ο Κ. Αγοραστός: «Αξιοποιούμε πόρους του ΕΣΠΑ, αναβαθμίζουμε τις υποδομές των νησιών της Θεσσαλίας, στηρίζουμε θέσεις εργασίας και δημιουργούμε μόχλευση στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Με την υλοποίηση του έργου αυτού επιτυγχάνεται η δημιουργία ενός πολυδύναμου χώρου, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει τόσο ομαδικές δραστηριότητες όσο και δραστηριότητες αναψυχής, συμβάλλοντας στην άθληση και κοινωνικοποίηση των χρηστών του, αλλά και στη στήριξη ανάπτυξης των παιδιών».

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα έργο που περιλαμβάνει εργασίες ανάπλασης της Πλατείας και της Παιδικής Χαράς στη συνοικία «Αγ.Τριάδα» εντός των ορίων του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Σκιάθου και προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού τους.

Ακολουθεί πλέον η δημοσίευση του σχετικού Διαγωνισμού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δικαιούχο του έργου. Φορέας υλοποίησης είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, ενώ Κύριος και Φορέας Λειτουργίας ο Δήμος Σκιάθου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α. και εντάσσεται στο Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης Νήσου Σκιάθου (ΟΣΑΝ).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου